Undervisere på IDs psykoterapeut uddannelse

Steen Degn

Steen er vores leder af ID Academy Aarhus og blev oprindeligt uddannet Psykoterapeut fra ID Academy i 2003. Herefter har han uddannet sig indenfor bl.a. chok- og traumeterapi, kropsterapi og integral psykoterapi.

Læs mere om Steen

Steen har mere end 15 års klinisk erfaring som privatpraktiserende psykoterapeut i Århus, hvor han også sideløbende fungerer som professionel lifecoach. Steen er også gennemgående underviser på flere af ID Academy’s øvrige uddannelsesforløb.

På ID Psykoterapeut Uddannelsen underviser Steen bl.a. i chok- og traumeterapi, i kropsorienteret udviklingspsykologi, i sexeologi og parterapi.

Steen Degn er gennemgående underviser og supervisor på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse både i København, Køge og i Aarhus.

Anni Olesen

Annis evne til at få betydningen af nattens drømme til at gå op for studerende og klienter er fantastisk. Hun viser hvordan drømme kan bruges i psykoterapeutisk arbejde og så har hun unikke evner til at arbejde med dybe eksitentielle temaer.

Læs mere om Anni

Anni er uddannet integrativ psykoterapeut hos Ole Vadum Dahl i 1991, og har efterfølgende løbende videreuddannet sig og specialiseret sig indenfor bl.a. psykoterapeutisk arbejde med helbredsproblemer, dybdepsykologisk arbejde med drømme og symbolik samt Par og Familieterapi.

Anni Olesens unikke evne til at arbejde med dybe eksistentielle temaer i psykoterapi er yderligere blevet beriget af hendes 5 år lange teologistudium på Århus Universitet.

Anni har mere end 25 års klinisk erfaring som privat praktiserende psykoterapeut i Århus, hvor hun gennem årene også har afholdt en lang række drømme- og selvudviklingskurser.

Inden Anni blev fast underviser på ID Academy, har hun også været en værdsat underviser, supervisor og terapeut på flere andre Psykoterapeutiske uddannelsesforløb.

Anni Olesen er gennemgående underviser, supervisor og trivselskonsulent for de studerende på ID Academy’s 4-årige psykoterapeut uddannelse i Aarhus.

Tess Thestrup

Tess møder du typisk på de første år, hvor hun sørger for, at du bliver godt introduceret til al vores grundteori og sikrer, at du kommer godt i gang med at øve dig som psykoterapeut.

Læs mere om Tess

Tess har to psykoterapeutiske uddannelser bag sig. I 1998 blev hun for første gang certificeret som psykoterapeut, og i 2002 blev hun eksamineret og certificeret som ID Psykoterapeut.

Tess har mere end 17 års klinisk erfaring som privat praktiserende psykoterapeut i København og har stor erfaring med både inviduel-, par- og gruppeterapi.

Inden Tess blev fast underviser på ID Academy, har hun også været en værdsat og respekteret underviser på andre psykoterapeutiske uddannelsesforløb.

Tess Thestrup er gennemgående underviser og supervisor for de studerende på ID psykoterapeut uddannelsen i København og Køge.

Dorte Søgaard Rendtorff

Dorte møder du på 3. og 4. året, hvor hun underviser dig i arbejdet med bl.a. afhængighedssorgproblematikker og i det store eksistentielle tema omkring død og sorgprocesser.

Læs mere om Tess

Dorte er eksamineret psykoterapeut fra ID Academy i 2003 og har efterfølgende videreuddannet og specialiseret sig indenfor psykoterapeutisk arbejde med børn, spiseforstyrrelser af svær karakter, par og skilsmisseproblematik, trivsel og gruppeterapi, med døden, sorg, tab og pårørendeprocesser, og indenfor integral psykoterapi.

Dorte har mere end 14 års klinisk erfaring som privat praktiserende psykoterapeut på Sjælland, og har ofte i samarbejde med kommunale institutioner, læger og psykiatere arbejdet med udsatte unge og deres familier herunder unge med selvskadende adfærd og svære spiseforstyrrelser.

Dorte er gennemgående underviser og supervisor på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse i København og Køge, samt underviser i Aarhus.

Pernille Jackson

Pernilles intensitet og humor kommer til udtryk, når hun underviser i sundhed og sygdom samt kærlighedsproblematikker, hvor hun på samme tid udfordrer og udvikler de studerende.

Læs mere om Pernille

Pernille Jackson kommer fra et job som HR direktør i IT branchen. Hun har via sine tidligere stillinger som senior konsulent og partner i forskellige konsulenthuse en solid faglig og praktisk erfaring med undervisning, procesdesign, forandringsledelse, facilitering af workshops samt udvikling af kreative læringsforløb.

Hun har gennem hele sit karriere arbejdet med menneskers vækst, udvikling og trivsel.

Pernilles uddannelsesmæssige baggrund er eksamineret ID Psykoterapeut fra ID Academy i 2004, HD(O), Dispuk proceskonsulent samt certificeret systemisk coach. Hun er ligeledes uddannet Kundalini yoga instruktør og uddannet i Holistisk Bio Medicin.

Morten Bay

Noget af det, som Morten virkelig skinner igennem med, det er at undervise i identitetsudvikling og arbejdet med at komme tættere på sig selv, heling af gamle sår og hjertekontakt.

Læs mere om Morten

Morten oplever det som helt særligt i undervisningssituationer, når der grines, grædes og mærkes. Når der opstår øjeblikke med indsigter og forståelse og hvor lyset trænger ind på ukendte og mørke steder, og hvor vi kommer tættere på vores kerne.

Han brænder for at formidle i øjenhøjde og med autencitet, hvor undervisningen bliver mest levende. Han oplever, at det integrale giver en bred forståelsesramme som inkluderer det hele menneske og derfor er en fantastisk referenceramme i undervisnings-sammenhænge.

Særligt det mellemmenneskelige møde i nuet og de eksistentielle forhold har Mortens interesse, da det netop er i mødet med en anden og samtidig både med og på trods af vores grundvilkår, at der er størst grundlag for udvikling. 

Morten har mange års erfaring med arbejdet med special pædagogisk støtte, ligesom han i de sidste 10 år haft egen klinik med klienter i henholdsvis coaching og psykoterapi – særligt med fokus på stress, identitetsudvikling og den dybe indre heling.

Morten blev færdiguddannet og certificeret ID psykoterapeut i starten af februar 2016. Han har siden efteruddannet sig inden for supervision med et neuroaffektivt afsæt og løbende gennemgået uddannelsesforløb på universitetsniveau omkring eksistentiel psykologisk pædagogisk  praksis og samtaler.

Samtidig har Morten i flere år undervist på universitetsniveau, eksempelvis omkring stress, kommunikation og håndtering af angst.

Morten er underviser og supervisor på psykoterapeutuddannelsen i Aarhus, men underviser også i både Køge og København.

Birgitte Krogh Frederiksen

Birgitte underviser på et helt fantastisk modul 6 på første året, hvor du lærer om typologien, Enneagrammet, som Birgitte har undervist i, i over 20 år og er uddannet på The Enneagram Institute i USA.

Læs mere om Birgitte

Birgitte er eksamineret psykoterapeut fra ID Academy i 2008. Inden da har hun taget andre psykoterapeutiske uddannelser.

Birgitte har uddannet sig i Enneagrammet hos Don Riso og Russ Hudson på The Enneagram Institute i USA og videreuddanner sig løbende gennem kurser hos de førende formidlere indenfor dette felt.

Birgitte har mere end 12 års klinisk erfaring, som privat praktiserende psykoterapeut i Københavnsområdet med fokus på individuel, par og gruppeterapi.

Birgitte underviser i sammenkoblingen af Enneagrammet og ID’s lære og værktøjer på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse i København, Aarhus og Køge.

Lars Jørn Sørensen

Lars underviser på to moduler i psykopatologi, dvs. læren om sindslidelser. Her fortæller han, hvordan sindslidelser opstår og hvad psykoterapeuter skal være opmærksom på.

Læs mere om Lars

Lars formår med sin personlige varme og humor og med sit glødende engagement i forhold til de psykiatriske patienter, som han har arbejdet med i så mange år, at gøre sin undervisning på ID Psykoterapeut-uddannelsen til en både meget spændende og dyb oplevelse for kursisterne.

Lars er cand.psych.,specialist og supervisor i psykoterapi og har siden 1979 været chefpsykolog på Amtshospitalet i Nykøbing Sj.

Han har arbejdet bredt med psykoterapi og bl.a. med psykoseterapi ved meget vanskelige patienter på den retspsykiatriske, landsdækkende Sikringsafdeling. Han har desuden gennem mange år haft privat praksis og har været underviser og træner ved uddannelse af psykoterapeuter siden 1982.

Lars er endvidere forfatter til bøgerne Særhed, Særpræg, Sygdom, Smertegrænsen, SKAM og Selvglad.

Lars Sørensen underviser på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse i København, i Aarhus og Køge.