Uddannelser i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

ved Liv Dhanyo Thommesen (ISFO)

 

Metodeorienterede og praktiske uddannelser, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter

3 forskellige uddannelsesforløb

Se moduldatoerTilmeld dig en uddannelse

Hvad er Familieopstilling og Systemisk opstilling

Der er efterhånden mange der taler om Systemisk opstilling, og i særdeleshed Familieopstilling, med lys i øjnene og stor interesse for, hvorfor og hvordan det virker til at forløse tidlige såringer, relationelle udfordringer og endda stoppe et generationelt familiemønster.

Men hvad er Familieopstilling egentlig? Familieopstilling betyder, at man “Opstiller” sin familie. Man eksternalisere det indre billede og følelse man har, og får dermed mulighed for at se familiedynamikken udefra.

Familieopstilling laves oftest i grupper, hvor andre mennesker agerer familierepræsentanter. Man kan også med fordel bruge metoden i individuelle konsultationer, hvor man opstiller sin familie med sten, filt, papir, figurer m.m.

Masteruddannelse

Master i Systemisk opstilling og Familieopstilling er en praktisk og forandringsskabende metode, som går i dybden med personlige, relationelle, familiemæssige, organisatoriske og sociale temaer. 

Efteruddannelse

Efteruddannelse for psykoterapeuter er en praksisnært og målrettet uddannelse, som er fyldt med enkle, kreative og forunderlige redskaber, så du let kan integrere Familieopstilling i din praksis og på dit arbejde. 

Online uddannelse

Et let tilgængeligt online-forløb til dig, som søger praktisk og faglig inspiration i dit arbejde med mennesker både individuelt og generelt. Du bliver indført i hvordan metoden kan anvendes i konsultation, proces og samtale.

Masteruddannelsen

Fokus på relationer, familie og forandring

2 års uddannelse; 5 moduler per år.

Uddannelsen giver en velfunderet, grundig og tidssvarende indføring i Familieopstilling og Systemisk Opstilling, som kan omsættes i arbejdet med mennesker både personligt og professionelt.

Som studerende får du viden, træning og erfaring i at bruge opstillingsmetoden i mange forskellige sammenhænge: Individuel (1:1) terapi, terapi med par samt terapi med børn, unge og familier. Derudover lærer du at bruge opstilling i grupper og facilitere gruppeprocesser og bruge opstilling på arbejdspladsen (organisation og supervision).

Efteruddannelsen

Konkrete værktøjer og metoder der gør en forskel

3×3 dages undervisning

Efteruddannelsen i Familieopstilling er en kort og praksisnær efteruddannelse, hvor du får masser af inspiration og konkrete værktøjer til at gøre en forskel, i dit arbejde med mennesker.

På uddannelsen lærer du at bruge Familieopstilling, trin for trin, og du får værktøjer til brug i det individuelle rum, såvel som til autonome processer i mindre grupper. Du lærer også at integrere metoden i andre metoder og indenfor forskellige temaer, som du møder med dine klienter, borgere, par og familier, i forbindelse med dit arbejde.

Uddannelsen er for psykoterapeuter og lignende faggrupper og tilrettelagt således, at både nybegyndere såvel som øvede indenfor metoden kan hente inspiration.

Online uddannelsen

Let omsættelig online undervisning med supervision

5x 2 timers moduler + 2 modulers supervision

Online uddannelsen er for dig, der gerne vil lære at omsætte familieopstillingens metode, i dit aktuelle job med mennesker i individuel konsultation, proces og samtale – og ønsker at lære det, når det passer med dig.

På uddannelsen bliver du over 5 moduler af to timer, godt introduceret til familieopstilling, hvor du lærer den essentielle teori og får den jordnære og konkrete praksisdel. Der hører desuden 2 supervisionsmoduler til, for at støtte dig i at integrere metoden i eget liv – såvel som professionelt.

Bliv introduceret til Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Med din underviser Liv Dhanyo Thommesen

Webinar
Familieopstillingens metode & værktøjer

Bliv grundigt introduceret til Familieopstilling og Systemisk opstilling som metode og lær om de praktiske værktøjer, som du lærer på de 3 uddannelser.

Se webinaret på Youtube

Infomøde
Familieopstilling i Praksis 

Dhanyo introducerer dig til Familie- og Systemisk opstilling som metode og dens rødder,  fortæller case-historier og introducerer værktøjer, som du lærer på vores 3 uddannelser.

Se infomødet på YouTube

Om Liv Dhanyo Thommesen

For mere end 23 år siden blev Liv bekendt med Familieopstilling og Systemisk Opstilling, hvor hun uddannede og trænede i udlandet for sidenhen at implementere metoden i arbejdet med mennesker.

Det er blevet til tusinder af timers erfaring med at omsætte metoden ind i både den individuelle praksis, i par- og familieterapi såvel som i grupper og andre former for forandringsprocesser.

Liv er stifter og leder af ISFO – Institut for Familieopstilling og Systemisk Opstilling, som i 15 år har udbudt og tilbudt mange forskellige former for kurser og uddannelser indenfor Familieopstilling, Systemisk Opstilling og Organisationsopstilling. ISFO har indgået et samarbejde med ID Academy, som nu administrerer og udbyder ISFO’s uddannelser.

Ved spørgsmål, kontakt Liv Dhanyo Thommesen på telefon 20 43 74 75 eller e-mail: dhanyo@idacademy.email.

Vælg uddannelsen der passer dig

Har du brug for yderligere information?

Find svar på dine spørgsmål

Scroll lidt længere ned ad siden og se vores FAQ, med svar på gængse spørgsmål.

Find praktiske oplysninger

Find oplysninger som fx adresser, mødedatoer og mødetider.

Kontakt Dhanyo om uddannelserne

Du kan kontakte Dhanyo via telefon 20 43 74 75 og e-mail: dhanyo@idacademy.email

“Meget mere fortrolighed og tryghed i arbejdet med Opstillingsmetoden i både grupper og individuelt”. 

– Dorte Eldrup, Psykoterapeut 

“Fantastiske selvudvikling i en tryg, kærlig og faglig velfunderet “setting”. Masser af inspiration til at arbejde frit og kreativt med Familieopstilling”. 

– Marion Kaspersen, psykoterapeut

Spørgsmål og svar

Hvem henvender forløbet sig til?

Efteruddannelsen henvender sig til uddannede og praktiserende psykoterapeuter og psykologer samt lignende faggrupper.

Hvad kan jeg med en uddannelse i familieopstilling?

På den øverste halvdel af siden, kan du læse mere om familieopstilling og læse om, hvad du lærer på den enkelte uddannelse.

Du kan også læse mere om de 3 uddannelser her.

Hvad får jeg ud over den fysiske undervisning?

Ved siden af undervisningen får du adgang til et medlemsområde med supplerende materiale. Bla. to videoer med Dhanyo om Familieopstilling med figurer og filt.

Desuden får du to guidede meditationer med Dhanyo.

Hvad er kravene til at læse på uddannelserne?

Master i Familieopstilling og Systemisk opstilling
Hvis du har interesse for familieopstilling, men ikke har en komplimenterende uddannelse (som fx psykoterapeut, psykolog, familiebehandler, socialrådgiver m.m.) så kan du læse vores 2-årige Master i Familieopstilling og Systemisk opstilling – eller bliver introduceret på vores online forløb.

Master i familieopstilling, er også for dig der har en komplimenterende uddannelse og gerne vil lære alt, hvad der er at lære om opstilling og blive i stand til at bruge det i mange forskellige sammenhænge.

Efteruddannelsen i Familiestopstilling
Efteruddannelsen er et kortere forløb, der bygger oven på dine nuværende kompetencer som fx psykoterapeut, psykolog, familiebehandler, socialrådgiver osv. 

Online uddannelsen i Familieopstilling
Er for alle, der gerne vil have en introduktion til Familieopstilling og have nogle værktøjer, der kan omsættet i 1-1 sessioner med klienter, borgere m.fl.

Hvor foregår undervisningen?

På Østerbro ved ID Academy København:
Østerbrogade 79, 2100 København Ø

I Aarhus ved Dansk Akademi for Kropsterapi:
Elkjærvej 36, 8230 Aarhus

Hvornår starter næste hold?

Du kan altid finde datoerne for vores næste holdopstarter her: https://idacademy.dk/holdopstart-og-datoer/

Hvilke dage foregår undervisningen?

Mødetider for den 2-årige Master i Familieopstilling
Torsdage kl. 14.00 – 19.00
Fredage kl. 10.00 – 18.00
Lørdage kl. 10.00 – 18.00
Søndage kl. 10.00 – 16.00

Mødetider for Familieopstilling for psykoterapeuter (efteruddannelsen)
Mandag: 11.00 – 17.00
Tirsdag: 10.00 – 17.00
Onsdag: 10.00 – 15.00

Hvor tilmelder jeg mig?

På denne side finder du en oversigt over alle vores uddannelser og et link til tilmeldingssiden, for den uddannelse, som du ønsker at tilmelde dig.

Du finder siden her: https://idacademy.dk/uddannelser-ved-id-academy/

Har du flere spørgsmål?

4 + 14 =