Events og Workshops i København og Køge

Terapeutiske introkurser ved ID Academy

2.-5. november 2023

ID Parterapi i praksis

På dette kursus fordyber vi os i det særlige ved at arbejde med par. Vi sætter fokus på, hvordan man som parterapeut møder to mennesker der har noget på spil i mellem sig. Hvordan man som parterapeut kan støtte og vejlede par i lige præcis den retning, der passer til dem. Hvor er det hensigtsmæssigt at rette sin opmærksomhed og hvordan identificerer man, hvilke tematikker og dynamikker, der udspiller sig.

6600 kr.

Adresse: ID Academy København, Østerbrogade 79, 2100 København Ø.

Undervisere:

Kirsten Degn, Privatpraktiserende psykoteraput MPF, parterapeut, supervisor og underviser, uddannet ID Psykoterapeut 2007 og EFT parterapeut 2020.

Lea Brund Rasmussen, Privatpraktiserende psykoterapeut MPF, parterapeut, underviser og superviser på ID Academy, uddannet ID Psykoterapeut i 2014 og uddannet som Imago parterapeut i 2019.

Events og Workshops i Aarhus

Terapeutiske introkurser ved ID Academy

 

 

 

 

 

Psykoterapeutiske Webinarer

De 5 identitetsformer

Hvordan du kan hjælpe dine klienter

Identifikation er en væsentlig årsag til indre lidelse. Lyt med her når psykoterapeut Steen Degn fortæller om disse tilstande.

Hvem tror du egentlig du er?

Et webinar om dig og mig – og hvem vi i virkeligheden er.

Lær at arbejde med de tre lag af identitet: Det reaktive, det kreative og det essentielle selv. De 3 lag er helt afgørende for den måde vi ser os selv, samt for vores trivsel, udvikling og generelle livskvalitet. 

Webinaret er med Ole Vadum Dahl (stifter af ID Academy) og Steen Degn (leder af ID Academy Århus)