Psykoterapeut Uddannelse Køge

ID Academy Køge
Bag Haverne 20U
4600 Køge

På en charmerende brostensbelagt sidegade til Køge Midtby, finder du ID Academys uddannelse i psykoterapi i Køge. Den 4-årige ID Psykoterapeut uddannelse har eksisteret siden 1998, hvor den blev grundlagt af Ole Vadum Dahl.

Psykoterapeut uddannelsen bliver løbende fornyet og udviklet, så du får den nyeste viden og de nyeste metoder indenfor psykoterapi og psykologisk forskning.

På ID Academy Køge lærer du den holistiske eller helhedsorienterede ‘integrale tilgang’ til psykoterapi. Det betyder, at du bliver en terapeut, der er alsidig og kan arbejde med klienter indenfor mindst 7 forskellige psykologiske vidensretninger.

På psykoterapeut uddannelsen lærer du adfærdsterapi, kognitiv terapi, relationel terapi (systemisk), psykodynamisk og eksistentiel psykoterapi samt humanistisk og transpersonlig psykoterapi.

Nyere retninger indenfor psykoterapien, f.eks. den metakognitive psykoterapi og den neuroaffektive psykoterapi er inkluderet i vores metoder og i den integrale psykoterapis begrebsramme.

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er en praktisk uddannelse i psykoterapi. Vores undervisning varieres mellem teoretisk undervisning, øvegrupper, praktiske og selvreflekterende øvelser og indre fordybelse.

Som kommende terapeut, lærer du at arbejde samtaleterapeutisk, og altid med et kropsligt fokus på de følelsesmæssige processer. Derudover lærer du at terapeutiske metoder såsom psykodrama, visualisering, tegneterapi, drømmeterapi, meditation m.m.

På ID Academys integrale uddannelse i psykoterapi, uddanner du dig til en meget alsidig psykoterapeut. Herfra, kan du hjælpe langt de fleste mennesker videre. Og hvad er bedre at stå op til om morgenen, end en dag, hvor vi hjælper mennesker?

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er Godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og er dit kvalitetsstempel som uddannet psykoterapeut.

Læs mere ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Køge.

Psykoterapi i Køge

I Køge finder du vores nyeste uddannelsescenter, hvor vi flyttede ind i 2020. Lokalerne er nyistandsatte og man kan mærke, at der er kælet for detaljerne, i den trygge og varme stemning, som man bliver mødt af.

Til vores hold på psykoterapeut uddannelsen i Køge, har vi et kursuslokale på 80m2, en opholdsstue på 35m2, nogle grupperum, et lærerværelse og et spisekøkken med en lille udendørsterasse.

Med en placering 1 minut fra Køge Midtby (men væk fra travlhed og støj) kan du tage på strøgtur i frokostpausen. Her kan du spise en lækker frokost på et af de mange spisesteder og suge den hyggelige stemning til dig, på de brostensbelagte gader.

Du kan også tilbringe din frokost i vores eget køkken og egne rolige lokaler. 

Når du skal til og fra psykoterapeut uddannelsen i Køge, kan du tage et af de mange toge fra de sjællandske byer, der køre til Køge station. Herfra skal du blot gå 5 minutter.

Velkommen til ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Køge.

Læs om Psykoterapeut Uddannelsen i Køge

Tag et kig på vores psykoterapeut uddannelse i Køge og få en fornemmelse af, om vi er det rette sted for dig.

Tilmeld dig ID Nyhedsbrevet og bliv præsenteret for uddannelsen

På vores nyhedsbrev lærer du mere om psykoterapi og høre mere om vores holistiske ID Psykoterapeut Uddannelse.

Kom til infomøde om psykoterapeut uddannelsen i Køge

Vi afholder infomøde i Køge 4 gange om året. Her møder du to af vores undervisere, mærker stemningen i vores lokaler og hører om ID Academys psykoterapeut uddannelse i Køge