Psykoterapeut Uddannelse København

ID Academy København
Østerbrogade 79
2100 København Ø

På Østerbrogade 79, finder du ID Academys psykoterapeut uddannelse i København. Den 4-årige uddannelse i psykoterapi blev etableret i 1998 af Ole Vadum Dahl. Psykoterapeut uddannelsen bliver løbende videreudviklet, så den forbliver på forkant med ny viden og psykoterapeutisk forskning.

På ID Academy København lærer du den helhedsorienterede ‘integrale tilgang’ til psykoterapi. Det betyder, at du på uddannelsen bliver en terapeut, der kan arbejde med klienter indenfor mindst 7 forskellige psykoterapeutiske og psykologiske retninger.

På psykoterapeut uddannelsen lærer du adfærdsterapi, kognitiv terapi, relationel terapi (systemisk), psykodynamisk og eksistentiel psykoterapi samt humanistisk og transpersonlig psykoterapi.

Nye retninger indenfor psykoterapien, f.eks. metakognitiv psykoterapi og neuroaffektiv psykoterapi er inkluderet i vores psykoterapeutiske metoder og i den integrale begrebsramme.

ID Academys uddannelse i psykoterapi er en uddannelse i terapeutisk praksis. Derfor vil du opleve, at undervisningen består af en stor variation mellem teori, øvegrupper, praktiske og selvreflekterende øvelser og indre fordybelse.

Du lærer at arbejde samtaleterapeutisk med et altid tilstedeværende kropsligt fokus for at forløse og udvikle mennesker på et dybt plan. Derudover lærer du at bruge psykodrama, visualisering, tegneterapi, drømmeterapi, meditation m.m. i arbejdet med dine klienter.

Den integrale psykoterapeut uddannelse, uddanner dig til at være en meget alsidig terapeut, der kan hjælpe langt de fleste mennesker videre. Og hvad er bedre at stå op til om morgenen, end en dag, hvor vi hjælper mennesker?

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er Godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og er dit kvalitetsstempel som uddannet psykoterapeut.

Læs mere ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i København.

Psykoterapi i København

De hyggelige frokostpauser kan bruges på en af de mange caféer på Østerbrogade eller i Fælledparken, der ligger 3 minutters gang fra psykoterapeut uddannelsens lokaler i København.

Når du skal til og fra psykoterapeut uddannelsen, kan du tage med nærmeste metro fra Trianglen – ca. 5 minutters gang, eller tage en 1,2 km gåtur ned ad Østerbrogade fra Østerport st.

Velkommen til ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i København.


Find vej: Gå ind af porten i nr. 79, som er den gamle indgang til Østerbro Stadion. Porten ligger mellem Sportsmaster og Netto. Når du kommer ind i gården skal du til højre og ID Academy ligger op ad trappen.

Billede: Finn Terman Frederiksen, OUTDOORS IN FÆLLEDPARKEN, COPENHAGEN 3

Læs om Psykoterapeut Uddannelsen i København

Fornem om ID Academy skal være hjem for din psykoterapeut uddannelse i København.

Tilmeld dig ID Nyhedsbrevet og bliv præsenteret for uddannelsen

På vores nyhedsbrev lærer du mere om psykoterapi og høre mere om vores holistiske ID Psykoterapeut Uddannelse.

Kom til infomøde om psykoterapeut uddannelsen i København

Vi afholder infomøde i København 4-5 gange om året. Her møder du to af vores undervisere, ser vores hyggelige lokaler og hører om ID Academys psykoterapeut uddannelse i København.