Psykoterapeut Uddannelse Århus

ID Academy Århus
Frederiksgade 77C
8000 Århus C

ID Academys psykoterapeut uddannelse i Århus, finder du på Frederiksgade 77C – der ligger inde i en gård, i læ fra den hyggelige Frederiksgade i Århus.

Den 4-årige uddannelse i psykoterapi startede op i 1998 af Ole Vadum Dahl. Psykoterapeut uddannelsen bliver løbende fornyet, så den er på forkant med ny viden og psykoterapeutisk forskning.

På ID Academy Århus lærer du Integral Psykoterapi, hvilket er en helhedsorienteret tilgang til psykoterapi. Det betyder, at du på uddannelsens fire år, lærer at arbejde med klienter indenfor 7 forskellige psykoterapeutiske og psykologiske retninger.

Efter endt uddannelse, kan du som terapeut arbejde med adfærdsterapi, kognitiv terapi, relationel terapi (systemisk), psykodynamisk og eksistentiel psykoterapi samt humanistisk og transpersonlig psykoterapi.

De nye retninger indenfor psykoterapien, f.eks. metakognitiv psykoterapi og neuroaffektiv psykoterapi er allerede en del af vores psykoterapeutiske metoder og den integrale begrebsramme.

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er en uddannelse i psykoterapi som håndværk, altså den terapeutisk praksis. Derfor oplever du, at undervisningen er meget varierende med teorioplæg, øvegrupper, praktiske og selvreflekterende øvelser og indre fordybelse.

Du lærer at arbejde samtaleterapeutisk med et stort kropsligt fokus, for at forløse følelsesmæssige udfordringer på et dybt plan. Derudover får du erfaring med at bruge teknikker som psykodrama, indre barn arbejde, visualisering, tegneterapi, drømmeterapi, meditation m.fl. i arbejdet med dine klienter.

ID Academys integrale psykoterapeut uddannelse, uddanner dig til at være en meget alsidig psykoterapeut, der kan arbejde med langt de fleste mennesker. Og hvad er bedre at stå op til om morgenen, end en dag, hvor vi hjælper andre?

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er Godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og er dit kvalitetsstempel som uddannet psykoterapeut.

Læs mere ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Århus.

Psykoterapi i Århus

kursuscenteret på psykoterapeut uddannelsen i Århus har smukke og lyse kursuslokaler, en hel del øverum og gode fællesfaciliteter. 

Når det er blevet tid til frokostpauserne, kan du vælge at spise i fællesområdet, på vores skønne terrasse (i sommerhalvåret) eller gå en tur og spise på en af de mange caféer på Frederiksgade eller på strøget, der ligger blot en gade ned ad vejen.

20 sekunder fra ID Academy, kan du også drikke en kop kaffe (og få en lækker kage til) “Hos Sofies Forældre” der med stor sandsynlighed er Århus’ hyggeligste kaffested.

Og nu vi er ved hyggelige steder, så er der også kun få hundrede meter til Århus mest hyggelige miljø omkring åen.

Når du skal til og fra psykoterapeut uddannelsen i Århus, kan du komme med tog og gå i ca. 7 minutter, tage en af de mange bybusser der stopper på H.H. Seedorffs Stræde og gå i 3 minutter.

Velkommen til ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Århus.

Læs om Psykoterapeut Uddannelsen i Århus

Få en fornemmelse for, om ID Academy skal være stedet, hvor du læser din psykoterapeut uddannelse.

Tilmeld dig ID Nyhedsbrevet og bliv præsenteret for uddannelsen

På vores nyhedsbrev lærer du mere om psykoterapi og høre mere om vores holistiske ID Psykoterapeut Uddannelse.

Kom til infomøde om psykoterapeut uddannelsen i Århus

Vi afholder infomøde om ID Academys psykoterapeut uddannelse i Århus 4-5 gange om året. Her møder du Steen Degn, der er leder af afdelingen, samt en vores undervisere. Du ser også vores hyggelige lokaler.