Kursuscentre og adresser

Aarhus

Frederiksgade 77C, 8000 Aarhus C.

Frederiksgade er en hyggelig og fredelig gade i midtbyen i gåafstand fra banegården og andre offentlige transportmidler, med indkøbsmuligheder og restauranter i samme gade og med kun få hundrede meter til Århus mest hyggelige miljø omkring åen.

Selve kursuscenteret har smukke og lyse kursuslokaler, en hel del øverum og gode fællesfaciliteter. I sommerhalvåret kan vi endda gå ud og nyde frokosten på en skøn terrasse i den hyggelige baggård.

København

Østerbrogade 79, 2100 København Ø.

På Østerbro, ved alle caféerne (og parkeringspladserne) på Gunnar Nu Hansens Plads og ved siden af Øbro Hallen ligger vores store, lyse og indbydende lokaler i 2 etager.

Find vej: Gå ind af porten i nr. 79, som er den gamle indgang til Østerbro Stadion. Porten ligger mellem Sportsmaster og Netto. Når du kommer ind i gården skal du til højre og ID Academy ligger op ad trappen.

Køge

Bag Haverne 20U, 4600 Køge

Tæt på Køge station, men inde i en af Køges mest charmerende brostensbelagte gårde, kaldet Oluf I Jensens gård, finder du ID Academy Køge. Det er et område, som minder en del om Nyboder i København, med gamle gule huse, stokroser og brosten.

Indenfor har vi et dejligt stort kursuslokale på ca. 80m2, en opholdsstue på ca. 35m2, nogle grupperum, et lærerværelse og et spisekøkken med plads til i hvert fald 20 personer. Der er en lille udendørsterasse i forbindelse med køkkenet.