Jeg fandt modet til at åbne mig følelsesmæssigt på ID Academy

apr 7, 2020 | Blog

Jeg fandt modet til at åbne mig følelsesmæssigt på ID Academy

med ID Academy med Laila Leerholm | ID Bloggen

Om Laila Leerholm

Laila Leerholm er under uddannelse til ID Coach i Aarhus og vil rigtig gerne snakke med dig, hvis du har lyst til at være hendes øveklient. Kontakt hende på lailaleerholm@gmail.com eller tlf. 26241977.

Resumé

 

I denne video fortæller Laila Leerholm, 2. års studerende på vores Coach-uddannelse, om hendes transformation fra at være følelsesmæssigt lukket til at være åben – og dermed åbne op til helt nye forhold i hendes liv.

… Mange af os oplever, at på trods af mange venskaber eller kæresteforhold, så har vi formået at tiltrække præcis den eller de samme typer mennesker, igennem hele livet.

Til dette interessante fænomen er der flere psykologiske forklaringer. Følgende forklaring har ikke noget med Laila Leerholm at gøre.

En simpel forklaring er, at vi som mennesker, fra vi bliver født, søger tryghed, kærlighed og opfyldelse af behov.

Men vores tilknytning til, og vores oplevelser med, vores primære omsorgsgivere skaber de hjernestrukturer som vi i store dele tager med os fra barndommen og ind i voksenlivet.

Det vil sige, at en ego-personlighed der som barn aldrig fik lov til eller på anden måde lærte at udvise følelser, vil som voksen have de samme følelsesmæssige lukkede tendenser.

Da vi i barndommen fx fik tryghed eller kærlighed, ved ikke at vise følelser, så kan det i voksenlivet være samme forbindelse vi har til vores kommende partnere.

Kærlighed = Følelsesmæssig lukkethed.

Desværre, eller heldigvis, så vil vi ofte kunne fornemme, at det her er ikke, som det skal være. Der er noget der mangler. Jeg er alt for frustreret over ham eller hende…

Hemmeligheden, som er så evindelig svær at finde på egen hånd, er – og som Laila fandt som kursist på ID Academy – at det vi ønsker at se i de partnere vi finder, skal vi først finde frem i os selv!

Når vi selv, fx er emotionelt åbne, så vil vi tiltrækkes af og tiltrække personer, der har de samme egenskaber, som vi nyder i os selv.

Men arbejdet starter med os selv – i os selv. Og arbejdet kan startes som en del af at tage en ID LifeCoach eller ID Psykoterapeut-uddannelse hos ID Academy!

 

Ny hos ID Academy?

5 Gratis Online Kurser

Du åbner op for adgang til 5 online kurser, bl.a. Essential Meditation og ID LifeCoach Mini Masterclass, når du melder dig til vores nyhedsbrev her.

 

Gratis infomøde hvor du kan høre om vores uddannelser og lade dig inspirere af vores undervisere. Vi afholder infomøder 6 gange om året – 3 steder i landet. Tilmeld dig ved at klikke her.

  

Uddannelser hos ID Academy

ID Psykoterapeut

Vores psykoterapeut-uddannelse tager 4 år og vi underviser i den unikke ID-metode der sikrer, at du får en dybde i dine kompetencer og en bredde i din faglige viden der gør, at du kan gå ud og udøve terapi i egen praksis eller bruge dine nye kundskaber i de fleste menneskeorienterede jobs.

 

På vores 2-årige ID LifeCoach bliver du i stand til at coache mennesker igennem deres udfordringer og hen til deres ønskede livsmål. ID LifeCoach er Danmarks mest dybdegående coach-uddannelse og skaber forandringer i mennesker på dybest mulige plan og derfor varige livsforandringer.

 

(NYHED) Den 2-årige ID Parterapeut-uddannelse er en uddannelse, hvor parterapeuten kan udøve terapi, der henvender sig til det modne og bevidste par. Det betyder par, som gerne vil bruge både de gode og de udfordrende situationer i forholdet, som en anledning til at folde det bedste ud, hver især og hos hinanden.

Vil du høre mere om uddannelserne?

Vil du høre mere om ID Psykoterapeut og/eller ID LifeCoach-uddannelserne og samtidig møde nogle af vores undervisere? Tilmeld dig et af vores mange årlige inspirationsmøder…

Transskription

Jeg har fået den indsigt i mig selv at, jeg jo også selv har været enormt utilgængelig, ren følelsesmæssigt, i forhold til mænd. Og den indsigt jeg har fået er, at det er mig. Det starter med mig. Det starter med, at jeg skal være mere tilgængelig og jeg skal turde at vise min sårbarhed.

Tiltrukket af, det har jo været sådan nogle lidt utilgængelige mænd, sådan ren følelsesmæssigt, som jeg ikke rigtig kunne finde ud af, hvor jeg havde henne. Mænd, som jeg skulle kæmpe enormt meget for at finde ud af: hvad vil du og hvor har jeg dig… Sig noget, gør noget… altså Hallo…

Det der er lidt sjovt, det er, at jeg jo har oplevet, at dem jeg så på det seneste er begyndt at tiltrække, det er jo sådan nogle der er helt vildt åbne. Det er da sjovt ik?

Det der sker på ID Academy der gør, at jeg rykker mig, jeg får ikke lov til at slippe udenom på ID Academy. Det kunne man måske godt, jeg måske godt have lyst til nogle gange. Ikke lige at dele ud af al midt.

Men jeg får ikke lov til bare at sidde… På en god, på en fed måde. En fed måde det er, det er jo, at jeg bliver konfronteret med mit eget. Altså, at jeg bliver spejlet i mig eget mønster.

Jeg bliver gjort opmærksom på mine egne mønstre og kan pludselig se, hvad det er jeg har lavet førhen og hvad der ikke har været hensigtsmæssigt og hvad der i virkeligheden bare har været mit eget bullshit.

Det er meget federe vil jeg sige, at være mig i dag, end for et år siden. Jeg er blevet langt mere tilgængelig overfor andre mennesker. Forstået på den måde, man kan meget lettere komme tæt på mig, uden at, jeg bare giver en knytnæve tilbage eller værger folk væk.

Da jeg ligesom begyndte på det, så kan jeg jo se, det er jo noget andet der kommer nu, som jeg tiltrækker. Det er da ret vildt, i virkeligheden. Mega vildt.

Første skridt til at åbne sig mere op og vise sin sårbarhed, det er helt klart mod. I hvert fald for mig har jeg bygget modet op i andre sammenhænge, ved at være modig på en anden måde.

Jeg har prøvet ting af, som jeg måske ikke turde, det kan være alt muligt. Men det handlede ikke om mænd. Og det er helt sikkert det der har hjulpet mig, med at turde at være sårbar, fordi jeg havde mit mod.

Fra destruktive til kreative reaktioner i relationer på ID Academy

Kaare er blevet bevidst om sine egne reaktionsmønstre og fået en forståelse for, hvorfor han selv – og andre – måske reagerer hovedløst nogle gange.

Jeg gik fra hoved til hjerterelationer på ID Academy

Det at jeg ikke var i kontakt med mine egne følelser skabte problemer i relationer. De havde ikke den dybde, følelsesmæssige dybde, som jeg gerne ville have.

Sådan finder og transmitterer du indre ro

Vi transmitterer også stilhed, ro, klarhed, glæde og venlighed når vi er hjemme i det vi dybest set er. Når vi er hjemme i vores essens…

Jeg fandt modet til at åbne mig følelsesmæssigt på ID Academy

Jeg har fået den indsigt i mig selv at, jeg jo også selv har været enormt utilgængelig, ren følelsesmæssigt, i forhold til mænd. Og den indsigt jeg har fået er, at det starter med mig. Det starter med, at jeg skal være mere tilgængelig og jeg skal turde at vise min sårbarhed.

Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og fortæller om at bruge de trygge omgivelser på ID Academy, sine undervisere og sit hold, til at blive klogere på sig selv og sin færden i verden.

Tør du drømme (uden at sabotere dig selv)?

Hvad ville være for sindssygt spændende at gøre, at lave, at udrette?

En fortælling om mødet med de blindes dal

Nogle af de erkendelser (viden og indsigter) samt de forandringer i os, der følger i kølvandet på personlig udvikling, er ikke altid nogle som mennesker omkring os kan se eller forstå.

Jeg lærte at bruge min vrede konstruktivt på ID Academy

For Aida i videoen, så bliver hendes indre vrede trigget og kommer til udtryk, når nogle trykker på knappen hun kalder: ”Du er ikke god nok.”

Sådan fandt jeg kærligheden til mig selv på ID Academy

Igennem vores opvækst og vores liv generelt, skaber vi en identitet – en version af os selv, som passer ind i de sammenhænge, som vi er en del af. Det gør vi bl.a. for at passe ind i de relationer som vi er en del af. Det betyder også, at vi påtager os roller, som passer til, hvordan andre gerne vil se os. Det betyder nemlig, at vi føler kærlighed, får anerkendelse og føler os sikre på os selv.

Sådan hjalp ID Academy mig videre efter min stress

Vores egne forventninger til os selv, det vi tror andre forventer af os, og det pres der kommer fra mennesker i alle dele af vores liv, køre mange af os ud.

Sådan fik jeg min kraft tilbage på ID Academy

Når man mangler sin kraft, så fortæller Jesper i videoen her, at det for ham betød, at hans ambitioner blev ved tankerne eller når han prøvede, så var han ikke vedholdende nok.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter længere nede på siden, betragtes dette som din accept. Læs mere og vores Cookies- og Privatlivspolitik: KLIK HER

Luk