Mød underviserne på psykoterapeut uddannelsen

ID Psykoterapeut uddannelsen ledes af en undervisergruppe, bestående af ID Psykoterapeuter, der hver især er specialister i bestemte psykologiske temaer og psykoterapeutiske metoder.

De følger din udvikling, som menneske og psykoterapeut, igennem årene, og sikrer sig, at du kommer styrket herfra med nye faglige, professionelle og personlige kompetencer.

Psykoterapeut Steen Degn - underviser hos ID Academy

Steen Degn

Steen er leder af ID Aarhus og nyder at undervise i kærlighedstematikker og om vrede som livskraft.
Kontakt: steen@idacademy.email

Læs mere om Steen

Steen er vores leder af ID Academy Aarhus og blev oprindeligt uddannet Psykoterapeut fra ID Academy i 2003. Herefter har han uddannet sig indenfor bl.a. chok- og traumeterapi, kropsterapi og integral psykoterapi.

Steen har mere end 15 års klinisk erfaring som privatpraktiserende psykoterapeut i Århus, hvor han også sideløbende fungerer som professionel parterapeut og lifecoach.

På ID Psykoterapeut uddannelsen underviser Steen bl.a. i chok- og traumeterapi, i kropsorienteret udviklingspsykologi, i sexologi og parterapi.

Steen Degn er gennemgående underviser og supervisor på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse både i København, Køge og i Aarhus.

Psykoterapeut Tess Thestrup - underviser hos ID Academy

Tess Thestrup

Tess møder du typisk på de første år, hvor hun sørger for, at du bliver godt introduceret til vores grundteori.
Kontakt: tess@idacademy.email

Læs mere om Tess

Tess har to psykoterapeutiske uddannelser bag sig. I 1998 blev hun for første gang certificeret som psykoterapeut, og i 2002 blev hun eksamineret og certificeret som ID Psykoterapeut.

Tess har mere end 17 års klinisk erfaring som privat praktiserende psykoterapeut i København og har stor erfaring med både inviduel-, par- og gruppeterapi.

Inden Tess blev fast underviser på ID Academy, har hun også været en værdsat og respekteret underviser på andre psykoterapeutiske uddannelsesforløb.

Tess Thestrup er gennemgående underviser og supervisor for de studerende på ID psykoterapeut uddannelsen i København og Køge.

Psykoterapeut Dorte Rendtorff - underviser hos ID Academy

Dorte Rendtorff

Dorte møder du på 3. og 4. året, hvor hendes felt bl.a. er afhængigheds-og- sorgproblematikker.
Kontakt: dorte@idacademy.email

Læs mere om Dorte

Dorte er eksamineret psykoterapeut fra ID Academy i 2003 og har efterfølgende videreuddannet og specialiseret sig.

Hun har specialiseret sig indenfor psykoterapeutisk arbejde med børn, spiseforstyrrelser af svær karakter, par og skilsmisseproblematik, trivsel og gruppeterapi, med døden, sorg, tab og pårørendeprocesser, og indenfor integral psykoterapi.

Dorte har mere end 15 års klinisk erfaring som privat praktiserende psykoterapeut på Sjælland, og har ofte i samarbejde med kommunale institutioner, læger og psykiatere arbejdet med udsatte unge og deres familier herunder unge med selvskadende adfærd og svære spiseforstyrrelser.

Dorte er gennemgående underviser og supervisor på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse i København og Køge, samt underviser i Aarhus.

Psykoterapeut Morten Bay - underviser hos ID Academy

Morten Bay

Morten skinner, når han underviser i det praktiske arbejde med at komme tættere på sig selv og hele gamle sår.
Kontakt: morten@idacademy.email

Læs mere om Morten

Morten oplever det som helt særligt i undervisningssituationer, når der grines, grædes og mærkes. Når der opstår øjeblikke med indsigter og forståelse og hvor lyset trænger ind på ukendte og mørke steder, og hvor vi kommer tættere på vores kerne.

Han brænder for at formidle i øjenhøjde og med autencitet, hvor undervisningen bliver mest levende. Han oplever, at det integrale giver en bred forståelsesramme som inkluderer det hele menneske og derfor er en fantastisk referenceramme i undervisningen.

Særligt det mellemmenneskelige møde i nuet og de eksistentielle forhold har Mortens interesse, da det netop er i mødet med en anden og samtidig både med og på trods af vores grundvilkår, at der er størst grundlag for udvikling. 

Morten har mange års erfaring med arbejdet med special pædagogisk støtte, ligesom han i de sidste 10 år haft egen klinik med klienter i henholdsvis coaching og psykoterapi – særligt med fokus på stress, identitetsudvikling og den dybe indre heling.

Morten blev færdiguddannet og certificeret ID psykoterapeut i starten af februar 2016. Han har siden efteruddannet sig inden for supervision med et neuroaffektivt afsæt og løbende gennemgået uddannelsesforløb på universitetsniveau omkring eksistentiel psykologisk pædagogisk praksis og samtaler.

Samtidig har Morten i flere år undervist på universitetsniveau, eksempelvis omkring stress, kommunikation og håndtering af angst.

Morten er underviser og supervisor på psykoterapeutuddannelsen i Aarhus, men underviser også i både Køge og København.


Lifecoach Anette Graversgaard  - underviser hos ID Academy

Anette Graversgaard

Hvor Anette er, er der også ro og fordybelse. Hun underviser bl.a. i overbevisninger og relationsarbejde.
Kontakt: anette@idacademy.email

Læs mere om Anette

Anette gæsteunderviser i 4 undervisningsdage på psykoterapeutuddannelsen første år.

Hun har flere ID-uddannelser bag sig, herunder vores tidligere LifeCoach og Mindfulness-uddannelser, hvilke hun begge har undervist på.

Anette er også en af vores to studievejledere, og vil du læse uddannelsen i København eller Køge, møder du helt sikkert Anette i processen.

Anette er praktiserende LifeCoach og synes det er ekstremt spændende at inddrage kroppens biologi i sit arbejde og forståelse af menneskelige udviklingsprocesser.

Psykoterapeut Anni Olesen - underviser hos ID Academy

Anni Olesen

Anni gør drømme til virkelighed, når hun udfolder terapi igennem drømmearbejde.
Kontakt: anni@idacademy.email

Læs mere om Anni

Annis evne til at få betydningen af nattens drømme til at gå op for studerende og klienter er fantastisk. Hun viser hvordan drømme kan bruges i psykoterapeutisk arbejde og så har hun unikke evner til at arbejde med dybe eksitentielle temaer.

Anni er uddannet integrativ psykoterapeut hos Ole Vadum Dahl i 1991, og har efterfølgende løbende videreuddannet sig og specialiseret sig indenfor bl.a. psykoterapeutisk arbejde med helbredsproblemer, dybdepsykologisk arbejde med drømme og symbolik samt Par og Familieterapi.

Hendes unikke evne til at arbejde med dybe eksistentielle temaer i psykoterapi er yderligere blevet beriget af hendes 5 år lange teologistudium på Århus Universitet.

Anni har mere end 25 års klinisk erfaring som privat praktiserende psykoterapeut i Århus, hvor hun gennem årene også har afholdt en lang række drømme- og selvudviklingskurser.

Inden Anni blev fast underviser på ID Academy, har hun også været en værdsat underviser, supervisor og terapeut på flere andre Psykoterapeutiske uddannelsesforløb.

Anni Olesen er gennemgående underviser, supervisor og trivselskonsulent for de studerende på ID Academy’s 4-årige psykoterapeut uddannelse i Aarhus.

 

Psykoterapeut Pernille Jackson - underviser hos ID Academy

Pernille Jackson

Pernilles intensitet og humor kommer til udtryk, når hun bl.a. underviser i sundhed & sygdom og kærlighed.
Kontakt: pernille@idacademy.email

Læs mere om Pernille

Hun er eminent til, på samme tid, at udfordre og udvikle de studerende, måske fordi hun kommer fra et job som HR direktør i IT branchen.

Hun har via sine tidligere stillinger som senior konsulent og partner i forskellige konsulenthuse en solid faglig og praktisk erfaring med undervisning, procesdesign, forandringsledelse, facilitering af workshops samt udvikling af kreative læringsforløb.

Hun har gennem hele sit karriere arbejdet med menneskers vækst, udvikling og trivsel.

Pernilles uddannelsesmæssige baggrund er eksamineret ID Psykoterapeut fra ID Academy i 2004, HD(O), Dispuk proceskonsulent samt certificeret systemisk coach. Hun er ligeledes uddannet Kundalini yoga instruktør og uddannet i Holistisk Bio Medicin.

Cand.psych.,specialist og supervisor i psykoterapi Lars Sørensen - underviser hos ID

Lars Sørensen

Lars underviser på to moduler i psykopatologi, dvs. læren om sindslidelser.

Læs mere om Lars

Her fortæller han, hvordan sindslidelser opstår og hvad psykoterapeuter skal være opmærksom på.

Lars formår med sin personlige varme og humor og med sit glødende engagement i forhold til de psykiatriske patienter, som han har arbejdet med i så mange år, at gøre sin undervisning på ID Psykoterapeut-uddannelsen til en både meget spændende og dyb oplevelse for kursisterne.

Lars er cand.psych.,specialist og supervisor i psykoterapi og har siden 1979 været chefpsykolog på Amtshospitalet i Nykøbing Sj.

Han har arbejdet bredt med psykoterapi og bl.a. med psykoseterapi ved meget vanskelige patienter på den retspsykiatriske, landsdækkende Sikringsafdeling. Han har desuden gennem mange år haft privat praksis og har været underviser og træner ved uddannelse af psykoterapeuter siden 1982.

Lars er endvidere forfatter til bøgerne Særhed, Særpræg, Sygdom, Smertegrænsen, SKAM og Selvglad.

Lars Sørensen underviser på ID Academy’s psykoterapeut uddannelse i København, i Aarhus og Køge.

Psykoterapeut Birgitte Krogh Frederiksen - underviser hos ID Academy

Lea Brund Rasmussen

Lea møder du hovedsageligt på 2. år af psykoterapeutuddannelsen.
Kontakt: lea@idacademy.email

Læs mere om Lea

Det anerkendende nærvær i formidlingen og humoren er nogle af de mange pejlemærker i Leas undervisning.

Formidling har været en hovedåre i Leas faglige rejse. Lige fra jobbet som lærer, til en mastergrad i kommunikation, til forfatter og underviser. At bidrage til et menneskers vækst og personlig udvikling er blevet et raison d´etre i Leas arbejdsliv.

Hun er uddannet fra ID i 2014 og har siden arbejdet som privatpraktiserende psykoterapeut i sin egen klinik på Østerbro i København. Undervejs har Lea uddannet sig som ID mindfulnessinstruktør, Heart Math mentor, Imago parterapeut og neuroaffektiv superviser.

Lea betegner sig selv som lidt af en åndedrætsnørd og er evigt fascineret af hjernen, samt det enkelte menneskes formåen, når blot vi involverer kroppen og alle dens kompetencer i vores personlige vækst og udvikling.

Eller se en optagelse fra et infomøde

Hvorfor skal du læse til psykoterapeut hos ID Academy?

Integral og identitetsorienteret uddannelse

På IDs Psykoterapeut Uddannelse arbejder du integralt – med alle vinkler af det at være mennesker – når du arbejder med menneskelige udfordringer. Du lærer også at udvide og bedre klienters selvforståelse ved at arbejde identitetsorienteret, hvilket skaber forandringer der holder ved.

Du hjælper andre mennesker

Som ID Psykoterapeut kan du hjælpe andre mennesker med alle almenmenneskelige udfordringer. Du kan endda bruge din egen livserfaring og kompetencer (oveni uddannelsen) til at tegne din egen unikke profil, hvor du hjælper dem, der står dit hjerte nærmest.

Nye karriereveje åbner sig for dig

En ID psykoterapeut Uddannelse, er en grunduddannelse, der giver dig nye karriereveje at gå. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Din udvikling = Gaven til dig selv

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har allerede arbejdet med dig selv i nogle år. På studiet fortsætter du (nogle starter) ud på en spændende udviklingsrejse, med ny viden, nye indsigter, masser af terapi og spejling. Alle kursister er efter fire år et helt nyt og mere autentisk sted i dem selv.