Træningswebinar for dig der overvejer ID Academys Psykoterapeut Uddannelse.

‘Hvem tror du egentlig du er?’

Et webinar om ID Academys ‘3 lag af identitet’ – et grundelement i vores holistiske og identitetsorienterede tilgang til psykoterapi.

Næste infomøder: København d. 22. marts | Århus d. 6. april | Køge d. 12. april

Eller ⬎

Hvorfor skal du vælge Psykoterapeut Uddannelsen hos ID Academy?

Integral og identitetsorienteret uddannelse

ID Academys Psykoterapeut Uddannelse er Danmarks eneste holistiske uddannelse, der er godkendt af dansk psykoterapeut forening. Her arbejder vi identitetsorienteret og har både eksistentiel og transpersonlig / spirituel psykoterapi dybt integreret i uddannelsen.

Hjælpe andre mennesker

Det er gennemgående for vores kursister, at de fleste har et ønske om at gøre en forskel – hjælpe andre mennesker – ofte med de udfordringer, som de selv er kommet igennem. Du får alle værktøjerne til at gøre en forskel for dig selv og andre.

Dit næste jobmæssige skridt

En ID psykoterapeut Uddannelse, er dit springbræt til en ny karrierevej. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut i egen klinik eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Din udvikling, gaven til dig selv.

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har arbejdet med dig selv i årevis. På studiet påbegynder du en ny og spændende udviklingsrejse. Alle kursister ender et nyt sted i dem selv, hvor de føler sig mere autentiske.

Tilmeld dig vores næste infomøde

Vi holder løbende infomøder, så du kan komme ind og se vores lokaler, møde en underviser, høre om uddannelsen og få afklaret dine spørgsmål.