Gratis Masterclass-serie om psykoterapi & ID Psykoterapeut Uddannelsen

‘PSYKOLOGISK FORM & FORSVAR i KROP, SIND & ÅND’

En ID Psykoterapeutisk Masterclass i 3 afsnit om “ID Psykoterapiens vej ind i klientens essens”.

Hvorfor skal du vælge Psykoterapeut Uddannelsen hos ID Academy?

Holistisk og identitetsorienteret uddannelse

ID Academys Psykoterapeut Uddannelse er Danmarks eneste holistiske uddannelse, der er godkendt af dansk psykoterapeut forening. Her arbejder vi identitetsorienteret og har både eksistentiel og transpersonlig / spirituel psykoterapi dybt integreret i uddannelsen.

Hjælpe andre mennesker

Det er gennemgående for vores kursister, at de fleste har et ønske om at gøre en forskel – hjælpe andre mennesker – ofte med de udfordringer, som de selv er kommet igennem. Du får alle værktøjerne til at gøre en forskel for dig selv og andre.

Dit næste jobmæssige skridt

En ID psykoterapeut Uddannelse, er dit springbræt til en ny karrierevej. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut i egen klinik eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Din udvikling, gaven til dig selv.

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har arbejdet med dig selv i årevis. På studiet påbegynder du en ny og spændende udviklingsrejse. Alle kursister ender et nyt sted i dem selv, hvor de føler sig mere autentiske.

Ansøg om optagelse på ID Psykoterapeut Uddannelsen

Hvis du er klar til at ansøge om optagelse på ID Academys Psykoterapeutuddannelse, skal du udfylde vores ansøgningsformular, – som du finder her –  og så kontakter vores studievejleder dig.