Psykoterapeut Uddannelse Sjælland

ID Academy Sjælland
Østerbrogade 79, 2100 København Ø
Bag Haverne 20U,
4600 Køge

ID Academys psykoterapeut uddannelse kan læses på Sjælland, hvor vi har to kursusafdelinger: København og Køge. Begge uddannelser i psykoterapi har placeringer tæt på centrale knudepunkter med offentlig transport.

Når du når frem til din undervisning, bliver du altid vældig godt taget imod af dine undervisere og medkursister. Efter få dage på uddannelsen, opstår der en skøn familiær stemning og man glæder sig til at dele stort og småt om livet.

Snart herefter, vil undervisningen gå i gang, hvor du teoretisk, metodisk og praktisk bliver klædt på som terapeut, indenfor den integrale retning af psykoterapi.

En integral uddannelse i psykoterapi integrerer alle hovedretningerne inden for psykologi og psykoterapi. I praksis har det den betydning, at du som terapeut, har viden, metoder og værktøjer til at arbejde med alle almenmenneskelige livsudfordringer – uanset det stadie i livet, som klienten befinder sig på.

Du bliver specifikt undervist i de 7 hovedretninger: adfærds, kognitiv, systemisk (relationel), psykodynamisk, eksistentiel, humanistisk og transpersonlig psykologi og psykoterapi.

Derudover lærer du om kropsbevidst psykoterapi, udviklingspsykologi, identitetsorienteret udviklingsterapi og tilknytningsteori.

Du behøver ikke at have nogen forhåndsviden om hovedretninger eller anden teori. Som vi plejer at sige: Du har har 4 år til at lære det hele og til at blive en rigtig dygtig certificeret psykoterapeut.

Hvis du har en socialfaglig uddannelse vil du opleve, at du kan lægge uddannelsen oven på dine nuværende kompetencer. Det giver dig en helt unik psykoterapeutisk profil.

Med en uddannelse i integral psykoterapi, kan du genkende dine klienters udviklingsstadie og have en stor forståelse for dennes ståsted i livet. Dette gør dig i stand til at lave hypoteser om, hvad der er de dybere liggende konflikter, bag deres umiddelbare problemstillinger.

En integral uddannelse i psykoterapi lærer dig også en bred vifte af værktøjer og terapeutiske metoder – der hører til hver af de 7 hovedretninger – og som kan benyttes strategisk, i forhold til din klients ståsted i livet.

Selvom samtaleterapi rækker rigtig langt, så lærer du også metoder og værktøjer såsom tegneterapi, rollespil, krops-psykoterapi, aktiv terapi “på gulvet”, meditationer, åndedrætsøvelser m.m.

På ID Academys psykoterapeut uddannelse på Sjælland får du den viden, de metoder, værktøjer og praktiske erfaring, der skal til for at blive en fortræffelig terapeut.

Som psykoterapeut, hjælper du mennesker med deres problemstillinger, samtidig med at du udvikler dem som mennesker – og med din erfaring, guider du dem frem i livet.

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er Godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening.

Læs mere om ID Academys Psykoterapeut Uddannelse på Sjælland.

Uddannelse i Psykoterapi i Køge

Hvis du søger en psykoterapeut uddannelse i region Sjælland, så kan du læse den i Køge. Med en lokalitet blot 5 minutters gang fra Køge station, kan du hurtigt komme til undervisningen med offentlig transport. Der er også gode p-muligheder til billige priser.

Det er i Køge, at du finder ID Academys nyeste uddannelsescenter, hvor vi flyttede ind i 2020. Det betyder også, at du kommer ind i nyistandsatte lokaler, hvor man hurtigt fornemmer, at der kælet for detaljerne og hurtigt føler sig hjemme, i den varme stemning.

Til vores hold på psykoterapeut uddannelsen i Køge, har vi et kursuslokale på 80m2, en opholdsstue på 35m2, nogle grupperum, et lærerværelse og et spisekøkken med en lille udendørsterasse.

Med en placering 1 minut fra Køge Midtby (men væk fra travlhed og støj) kan du tage på strøgtur i frokostpausen. Her kan du spise en lækker frokost på et af de mange spisesteder og suge den hyggelige stemning til dig, på de brostensbelagte gader.

Velkommen til ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Køge.

Læs om Psykoterapeut Uddannelsen på Sjælland

Tag et kig på vores uddannelse i psykoterapi og få en fornemmelse af, om vi er det rette sted for dig.

Tilmeld dig ID Nyhedsbrevet og bliv præsenteret for uddannelsen

På vores nyhedsbrev lærer du mere om psykoterapi og høre mere om vores holistiske ID Psykoterapeut Uddannelse.

Kom til infomøde om psykoterapeut uddannelsen på Sjælland

Vi afholder infomøde i København og Køge ca. 6 gange om året i alt. Her møder du to af vores undervisere, mærker stemningen i vores lokaler og hører om ID Academys uddannelse i psykoterapi.