Pris på ID Psykoterapeutuddannelsen

ID Academys psykoterapeutuddannelse gennemføres henover fire studieår og der betales for et år ad gangen.

Prisen for psykoterapeutuddannelsen er: 39.500,- /per studieår.

Hvad er med i psykoterapeutuddannelsens pris?

Prisen dækker 24 dages undervisning fordelt på 6 moduler, 5x 4 timers gruppesupervisioner, udvalgte grundbøger, online materiale og årlig evaluering.

Udover prisen på uddannelsen skal du årligt selv betale for en række studiebøger (500-1500,-) samt for 15 timers egenterapi hos en certificeret ID Psykoterapeut eller en 3.-4. års studerende hos ID Academy (200,- til 1000,- per session).

Betalingsmuligheder

Det fulde beløb – 3 måneder før uddannelsesstart

Du kan helt frem til få dage inden studiestart, eller indtil holdet er fyldt op, tilmelde dig ved at betale den fulde pris for psykoterapeutuddannelsen. Du opnår en rabat på 1500,- hvis du tilmelder dig tidligt. Vi har typisk en skæringsdato der løber 3 måneder inden studiestart.


Ratebetaling

Du har også muligheden for at betale din uddannelse i rater ved tilmelding til vores psykoterapeutuddannelse. I dette tilfælde, betaler du 6000,- i forudbetaling og 3500,- om måneden i 10 måneder.

Vær opmærksom på, at der tilføjes et administrationsgebyr på 1500,- så dit samlede beløb per studieår bliver 41.000,-

Første ratebetaling falder måneden efter du er startet.


Bruttolønsordning

Der er også en tredje mulighed og det er bruttolønsordningen (der også kendes som virksomhedsordningen).

Ved bruttolønsordningen aftaler en ansat med sin arbejdsgiver at gå ned i løn, for i stedet at få gavn af et personalegode. I dette tilfælde er det i form af betalt uddannelse.

Et alternativ er, at medarbejderen aftaler en fleksibel lønpakke / lønomlægning med sin arbejdsgiver. I dette tilfælde betaler arbejdsgiveren for et helt studieår, og medarbejderen bliver modregnet i sin bruttoløn over aftalte antal måneder.

Det attraktive ved sidstnævnte ordning er, at du betaler i rater, men af din bruttoløn – altså inden du bliver trukket i skat.

 

Andre relevante links: