Psykoterapeut Uddannelse Jylland

ID Academy Jylland
Frederiksgade 77C
8000 Århus C

ID Academys psykoterapeut uddannelse kan læses i Jylland, hvor vi har vores afdeling liggende i hjertet af Århus. Fra Århus hovedbanegård kan du gå til psykoterapeut uddannelsens lokaler på under 10 minutter. 

Når du når frem, bliver du taget godt imod af dine undervisere, som hen over psykoterapeut uddannelsens 4 år, underviser dig i den integrale retning af psykoterapi. 

Integral psykoterapi har integreret alle hovedretningerne inden for psykologi og psykoterapi, hvilket i praksis betyder, at du har viden, metoder og værktøjer til at arbejde med alle almenmenneskelige livsudfordringer.

Du bliver specifikt undervist i de 7 hovedretninger: adfærds, kognitiv, systemisk (relationel), psykodynamisk, eksistentiel, humanistisk og transpersonlig psykologi og psykoterapi.

Derudover lærer du indgående om kropsbevidst psykoterapi, udviklingspsykologi, identitetsorienteret udviklingsterapi og tilknytningsteori.

Du behøver ikke at have nogen forhåndsviden om hovedretninger eller anden teori. Som vi plejer at sige: Du har har 4 år til at lære det hele og udvikle dig til en fremragende terapeut.

Det, som en uddannelse i integral psykoterapi betyder for dig, er, at du lærer metoder til at genkende dine klienters ståsted i livet og være i stand til at lave hypoteser om, hvad der ligger bag deres problemstillinger. 

Integral psykoterapi lærer dig også en bred vifte af værktøjer og terapeutiske metoder – der hører til hver af de 7 hovedretninger – og som kan benyttes strategisk i forhold til din klients ståsted i livet.

Selvom det samtaleterapeutisk rækker rigtig langt, så lærer du ydermere metoder og værktøjer såsom tegneterapi, rollespil, kropsbevidsthed, aktiv terapi “på gulvet”, meditationer, åndedrætsøvelser m.m.

På ID Academys psykoterapeut uddannelse i Jylland får du den viden, de metoder og værktøjer der skal til for at blive en sublim psykoterapeut.

Du bliver i stand til at hjælpe mennesker med deres umiddelbare problemstillinger, samtidig med at du udvikler dem som mennesker og med din erfaring guider dem frem i livet. 

ID Academys Psykoterapeut uddannelse er Godkendt af Dansk Psykoterapeut Forening og er dit kvalitetsstempel som uddannet psykoterapeut.

Læs mere ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Jylland.

Psykoterapi i Jylland

Jyllandsafdelingens kursuscenter i Århus, af vores psykoterapeut uddannelse, har nogle skønne nyrenoverede og lyse kursuslokaler, mange øverum og hyggelige fællesfaciliteter. 

Frokostpausen kan du bruge i fællesområdet, hvor der er tilknyttet et tekøkken og køleskab – eller du kan sidde på udendørsterassen.

Du kan også tage tage 20 skridt ud af hoveddøren, hvor du har caféer både på Frederiksgade (hvor vi hører til) og på strøget, kun 2 minutter derfra. Der er også kun få hundrede meter til Århus mest hyggelige miljø omkring åen. 

Velkommen til ID Academys Psykoterapeut Uddannelse i Jylland.

Læs om Psykoterapeut Uddannelsen i Jylland

Få en fornemmelse for, om ID Academys afdeling i Jylland. skal være stedet, hvor du læser din psykoterapeut uddannelse.

Tilmeld dig ID Nyhedsbrevet og bliv præsenteret for uddannelsen

På vores nyhedsbrev lærer du mere om psykoterapi og høre mere om vores holistiske ID Psykoterapeut Uddannelse.

Kom til infomøde om psykoterapeut uddannelsen i Århus / Jylland

Vi afholder infomøde om ID Academys psykoterapeut uddannelse i Århus 5-6 gange om året. Her møder du Steen Degn, der er leder af afdelingen, samt en vores undervisere. Du ser også vores hyggelige lokaler.