Psykoterapeuter med værdier og kulturfællesskab

På ID Academy bliver du del af en kultur, hvor nogle værdier naturligvis gennemstrømmer os og vores kursister, for eksempel,

  • Vi søger og nyder at være i udvikling og forandring.
  • Vi møder mennesker i øjenhøjde og søger at hjælpe andre.
  • Vi ved intet bedre, end at se andre mennesker lyse op.

Hvis du kan genkende dig selv i vores værdier, vil du over de næste fire år på psykoterapeutuddannelsen, møde ligesindede kursister, udvikle dine psykoterapeutiske kompetencer og begynde at folde dit store menneskelige potentiale ud.

Når vi virkelig skal udfolde vores eget potentiale, så har vi brug for tryghed og rummelighed til at udvikle os – som mennesker og som terapeuter. Hvilket du får, på dit nye hold.

Først og fremmest bliver du og dit nye hold ført an af en erfaren undervisergruppe, bestående af praktiserende ID Psykoterapeuter. Lige fra den første dag, sørger de for at skabe et undervisningsrum der er trygt og rummeligt.

Trygheden er med til at sikre, at vi kan åbne os op overfor hinanden og rummeligheden sørger for, at, uanset hvad vi bringer op af sårbare oplevelser, bliver vi mødt, spejlet og holdt.

På holdet bliver der skabt en stor fortrolighed og du kan sænke paraderne og smide facaderne. Du bliver set, hørt og mødt, som den du er – både på de gode og de knap så gode dage.

Du vil også møde assistenter på dine hold, der er der for dig – og du vil sikkert også møde andre og “ældre” kursister, som du kan spejle dig i og lære af, til vores fælles øveaftener.

ID Academy er et skønt sted at høre til hen over studieårene, hvor holdene for mange, bliver som en lille familie og der bliver skabt nye tætte venskaber.

Få 2 webinarer tilsendt om holistisk ID Psykoterapi

Læs mere om os

Historien om ID Psykoterapi

Læs historien om Ole Vadum Dahl, som stiftede ID Academy, og rejsen henimod den holistiske psykoterapeut uddannelse.

ID Psykoterapi: Teori & Metode

Lær om vores holistiske, integrale og identitetsorienterede tilgang til psykoterapi.

ID Psykoterapi i Praksis

Læs tre case-beskrivelser om, hvordan ID Psykoterapi kan sættes i spil, i arbejdet med klienter.