Historien bag ID Psykoterapi og ID Psykoterapeut Uddannelsen

med stifter Ole Vadum Dahl

Ole Vadum Dahl, der er stifter af ID Academy, fortæller her historien om ID Psykoterapi og ID Psykoterapeut Uddannelsen. Historien starter allerede i 1978. På dette tidspunkt, var Ole en forpint ung mand på 22 år, som 3-4 år forinden, havde mistet sit syn. Dette førte til angst, depression og en fornemmelse af at være ved at miste sin identitetsfølelse, fornemmelsen af, hvem han selv var. 

Eller få tilsendt ansøgningsguiden

Hvorfor skal du læse til psykoterapeut hos ID Academy?

Integral og identitetsorienteret uddannelse

På IDs Psykoterapeut Uddannelse arbejder du integralt – med alle vinkler af det at være mennesker – når du arbejder med menneskelige udfordringer. Du lærer også at udvide klienters selvforståelse ved at arbejde identitetsorienteret, hvilket skaber forandringer der holder ved.

Nye karriereveje åbner sig for dig

En ID psykoterapeut Uddannelse, er en grunduddannelse, der giver dig nye karriereveje at gå. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Du hjælper andre mennesker

Som ID Psykoterapeut kan du hjælpe andre mennesker med alle almenmenneskelige udfordringer. Du kan endda bruge din egen livserfaring og kompetencer (oveni uddannelsen) til at tegne din egen unikke profil, hvor du hjælper dem, der står dit hjerte nærmest.

Din udvikling = Gaven til dig selv

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har allerede arbejdet med dig selv i nogle år. På studiet fortsætter du (nogle starter) ud på en spændende udviklingsrejse, med ny viden, nye indsigter, masser af terapi og spejling. Alle kursister er efter fire år et helt nyt og mere autentisk sted i dem selv.