Infomøde om Psykoterapeut Uddannelsen – fra København

med underviser Dorthe Rendtorff & tidligere kursist Marthine Graugaard 

På infomødet møder du vores underviser Dorte Rendtorff – og ved sin side har hun Marthine med som gæst. Marthine blev færdiguddannet i 2021. Dorte og Marthine fortæller dig om uddannelsen, hvordan det er at gå her, hvad der gør IDs psykoterapeut uddannelse helt unik m.m.

Eller få tilsendt ansøgningsguiden

Hvorfor skal du læse til psykoterapeut hos ID Academy?

Nye karriereveje åbner sig for dig

En ID psykoterapeut Uddannelse, er en grunduddannelse, der giver dig nye karriereveje at gå. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Din udvikling = Gaven til dig selv

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har allerede arbejdet med dig selv i nogle år. På studiet fortsætter du (nogle starter) ud på en spændende udviklingsrejse, med ny viden, nye indsigter, masser af terapi og spejling. Alle kursister er efter fire år et helt nyt og mere autentisk sted i dem selv.

 

Du hjælper andre mennesker

Som ID Psykoterapeut kan du hjælpe andre mennesker med alle almenmenneskelige udfordringer. Du kan endda bruge din egen livserfaring og kompetencer (oveni uddannelsen) til at tegne din egen unikke profil, hvor du hjælper dem, der står dit hjerte nærmest.

Integral og identitetsorienteret uddannelse

På IDs Psykoterapeut Uddannelse arbejder du integralt – med alle vinkler af det at være mennesker – når du arbejder med menneskelige udfordringer. Du lærer også at udvide og bedre klienters selvforståelse ved at arbejde identitetsorienteret, hvilket skaber forandringer der holder ved.