Infomøde om Psykoterapeut Uddannelsen – fra Århus

med institutledere Steen & Kirsten Degn, samt 2. års-kursist Kathe Pilgaard.

Du møder Steen Degn, der er leder af ID Academy Århus og mangeårig underviser. Han giver en klar og tydelig definition af ID Psykoterapi – og uddyber vores tilgang, når han fortæller om både identitetsudvikling som kernen i ID Psykoterapi og hvordan ID Psykoterapeuter arbejder holistisk med klienter.

Du møder også ID Psykoterapeut Kirsten Degn, der fortæller om at være fuldtidspsykoterapeut og Kathe Pilgaard, der er 2. års studerende, som kommer bredt omkring både overvejelser og udbyttet ved at være kursist på ID Psykoterapeut Uddannelsen.

Eller få tilsendt ansøgningsguiden

Hvorfor skal du læse til psykoterapeut hos ID Academy?

Integral og identitetsorienteret uddannelse

På IDs Psykoterapeut Uddannelse arbejder du integralt – med alle vinkler af det at være mennesker – når du arbejder med menneskelige udfordringer. Du lærer også at udvide dine klienters selvforståelse ved at arbejde identitetsorienteret, hvilket skaber forandringer der holder ved.

Nye karriereveje åbner sig for dig

En ID psykoterapeut Uddannelse, er en grunduddannelse, der giver dig nye karriereveje at gå. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Du hjælper andre mennesker

Som ID Psykoterapeut kan du hjælpe andre mennesker med alle almenmenneskelige udfordringer. Du kan endda bruge din egen livserfaring og kompetencer (oveni uddannelsen) til at tegne din egen unikke profil, hvor du hjælper dem, der står dit hjerte nærmest.

Din udvikling = Gaven til dig selv

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har allerede arbejdet med dig selv i nogle år. På studiet fortsætter du (nogle starter) ud på en spændende udviklingsrejse, med ny viden, nye indsigter, masser af terapi og spejling. Alle kursister er efter fire år et helt nyt og mere autentisk sted i dem selv.