Infomødeoptagelser for dig der overvejer Psykoterapeut Uddannelsen hos ID Academy.

Bliv introduceret til vores 4-årige ID Psykoterapeut Uddannelse, holistisk ID Psykoterapi og mød vores undervisere og kursister.

Historien bag ID Psykoterapi & ID Academys Psykoterapeut Uddannelse | med Ole Vadum Dahl.

Ole Vadum Dahl, der er stifter af ID Academy, fortæller historien om ID Psykoterapi, der startede allerede i 1978. På dette tidspunkt, var han en forpint ung mand, som 3-4 år forinden, havde mistet sit syn, som blot 18 årig. Dette førte til angst, depression og en fornemmelse af at være ved at miste sin identitetsfølelse, fornemmelsen af, hvem han selv var.

Infomøde fra Århus | med Steen & Kirsten Degn, samt 2. års-kursist, Kathe Pilgaard.

Steen Degn giver dig en klar og tydelig definition af ID Psykoterapi – og uddyber ved at fortælle om vores metoder til identitetsudvikling (kernen i ID Psykoterapi) og hvordan ID Psykoterapeuter lærer at arbejde holistisk. Du møder også Kirsten Degn, der er fuldtids ID Psykoterapeut og Kathe Pilgaard, der er 2. års studerende.

Infomøde fra København | med Dorthe Rendtorff & ID Psykoterapeut Lea B. Rasmussen (tidl. kursist).

Denne aften blev uddannelsen præsenteret af vores underviser Dorthe Rendtorff, der havde inviteret tidligere kursist Lea Brund Rasmussen med ind, til en snak om livet på – og især efter uddannelsen. Lea er i dag fuldtidspsykoterapeut i egen klinik.

Infomøde Psykoterapeut Uddannelsen - April 2022 - Cover

Infomøde fra Århus | med Steen Degn & Annie Olesen, og ID Psykoterapeut Gitte Frank (tidl. kursist).

På dette infomøder kommer du tæt på Steen og Kirsten Degn, lederne af ID Academy Århus, når Steen fortæller om identitetsorienteret ID Psykoterapi og nogle af sine egne mange identitetsformer. Du bliver også introduceret til selve uddannelsen og hører fra Gitte, der er tidligere kursist og har sit eget klinikfællesskab.

Infomøde fra København | med Dorthe Rendtorff & ID Psykoterapeut Marthine Graugaard (tidl. kursist).

Dorthe Rendtorff er underviser på ID Academy, og i skønt samspil med tidligere kursist Marthine Graugaard, præsenterer de dig for psykoterapeut uddannelsen, en række af vores kernebegreber og unikke tilgange til psykoterapi – samt for hvordan det er at gå her.

Tilmeld dig vores næste infomøde i København, Køge eller Århus - vi sender også 'live'.

Vi afholder ca. 20 infomøder hvert år om psykoterapeut uddannelsen, fordelt over vores 3 uddannelsessteder i København, Køge og Århus. Kom og mød vores undervisere, hør om id-psykoterapi, uddannelsen og se vores skønne undervisningsrum.

Få tilsendt vores ansøgningsguide

Hvorfor skal du læse til psykoterapeut hos ID Academy?

Integral og identitetsorienteret uddannelse

På IDs Psykoterapeut Uddannelse arbejder du integralt – med alle vinkler af det at være mennesker – når du arbejder med menneskelige udfordringer. Du lærer også at udvide og bedre klienters selvforståelse ved at arbejde identitetsorienteret, hvilket skaber forandringer der holder ved.

Nye karriereveje åbner sig for dig

En ID psykoterapeut Uddannelse, er en grunduddannelse, der giver dig nye karriereveje at gå. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Du hjælper andre mennesker

Som ID Psykoterapeut kan du hjælpe andre mennesker med alle almenmenneskelige udfordringer. Du kan endda bruge din egen livserfaring og kompetencer (oveni uddannelsen) til at tegne din egen unikke profil, hvor du hjælper dem, der står dit hjerte nærmest.

Din udvikling = Gaven til dig selv

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har allerede arbejdet med dig selv i nogle år. På studiet fortsætter du (nogle starter) ud på en spændende udviklingsrejse, med ny viden, nye indsigter, masser af terapi og spejling. Alle kursister er efter fire år et helt nyt og mere autentisk sted i dem selv.