ID Academy er et psykospirituelt institut, men hvad betyder det for os at være spirituelle?

Det giver vi et svar på her, fordi spiritualitet frembringer mange og forskellige associationer fra person til person. Generelt har vi en oplevelse af, at der er mange forventninger og fordomme om, hvad spiritualitet er.

Vi forstår spiritualitet og spirituel udvikling som en indre forandringsproces, som handler om at finde hjem til sig selv igen – finde ind til det, som vi dybest set er.

På ID Academy træner vi at kigge om bag vores identitets mange selvbilleder (former), alle vores tanker og følelser, for at blive klogere på den del af os selv, som bare er os, eller den vi virkelig er, når vi ikke skal være nogen for andre.

Hvem er vi, når vi ikke er identificeret med vores historie, vores problemer, vores tanker og følelsesliv?

Vores og kursisters oplevelser er, at når vi i glimt når om bag al det vi identificere os med at være, finder vi kreativitet, løsninger, overskud, glæde, kærlighed, venlighed, mening, frihed m.m.

For os handler spiritualitet om at genopdage hvem vi er og vågne op til den fantastiske verden som er omkring os og opleve den. Vi begynder at opdage magien og verden bliver genfortryllet.

Sammen med denne “opvågning” genfinder mange også medfødte instinkter som fx intuition, følelsen af forbundenhed og troen på noget større end os selv. Sidstnævnte uden at nogen skal definere for dig, hvad det er eller hedder.

På uddannelsen arbejder vi bl.a. psykospirituelt via meditation, åndedrætsøvelser, intuitive øvelser.

Derudover arbejder vi med udviklingsstadier og et af stadierne er “det transpersonlige stadie, hvortil vi har et helt modul på 3. år og en udviklingslinje som tilvalgsmodul på fjerde år, der løber over 3 moduler.

Vi kalder også spiritualitet hos os for Livspraktisk spiritualitet. Den viden og de øvelser vi formidler er praktiske og jordnære. Vi eksperimenterer med os selv, undersøger os selv.

Vi går ind og mærker efter i vores krop, undersøger vores eget sind, laver øvelser med hinanden og er sociale omkring vores mentale og spirituelle praksis.

Få 2 webinarer tilsendt om holistisk ID Psykoterapi

Læs mere om os

Historien om ID Psykoterapi

Læs historien om Ole Vadum Dahl, som stiftede ID Academy, og rejsen henimod den holistiske psykoterapeut uddannelse.

ID Psykoterapi: Case-beskrivelser

Læs tre case-beskrivelser om, hvordan ID Psykoterapi kan sættes i spil, i arbejdet med klienter.

Kendetegn for en ID'er

Der er nogle helt særlige kendetegn ved at være ID’er og blive uddannet fra ID Academys Psykoterapeut Uddannelse.