Artikler om ID Academy, ID Psykoterapi og Psykoterapeut Uddannelsen

Lær os at kende

ID Psykoterapi: Tilgang, Teori og Metoder

ID Psykoterapi er holistisk

ID Psykoterapi arbejder ud fra en helheds-forståelse af mennesket, så vi kan møde alle klienter i øjenhøjde og har metoder, der passer til det enkelte menneske. Vi bruger viden fra vestlig psykologi og østlige visdomstraditioner.

ID Udviklingspentagrammet

Pentagrammet er ID Academys egen holistiske grundmodel, der indkapsler alle dele af den indre og ydre menneskelige virkelighed og er samtidig et terapeutisk landkort.

Den integrale metode

På ID Psykoterapeut Uddannelsen lærer du integral psykologi og integral dynamisk psykoterapi. Integral betyder “inklusiv” og er en helhedsorienteret retning indenfor psykoterapi.

Psykospirituel uddannelse

Vi er en psykospirituel uddannelse, og det betyder, at vi både arbejder med psyken (vestlig psykologi) og med ånd, hvor vi har en forståelse ind i, at vores identitet er forbundet med noget åndeligt (østlige visdomstraditioner).

De 3 Lag af Identitet

ID Psykoterapi har et stærkt fokus på menneskers identitet og selvfølelse og ID Psykoterapeuter betragter en selv-udviklingsproces som en bevægelse igennem ‘de 3 lag af identitet’.

De 7 psykologiske retninger

I stedet for at se forskellige retninger indenfor psykoterapi som mere eller mindre rigtige, benytter vi os indenfor ID psykoterapi af den unikke indsigt i det menneskelige sind, som de hver især har bidraget med.

De 7 Forandringsprincipper

På ID Psykoterapeut Uddannelsen lærer du de 7 helt grundlæggende psykoterapeutiske forandringsprincipper, der ligger bag stort set alle, ellers tilsyneladende forskellige, psykoterapimetoder.

ID Psykoterapiens Metoder

Du stifter bekendtskab med mange forskelligartede metoder på den 4-årige psykoterapeutuddannelse, fordi forskellige metoder passer til den enkelte klients udvikling og situation.

Se et webinar om holistisk ID Psykoterapi

Læs mere om os

Historien om ID Psykoterapi

Læs historien om Ole Vadum Dahl, som stiftede ID Academy og rejsen henimod den holistiske psykoterapeut uddannelse.

ID Psykoterapi i Praksis

Læs tre case-beskrivelser om, hvordan ID Psykoterapi kan sættes i spil, i arbejdet med klienter.

Kendetegn for en ID'er

Der er nogle helt særlige kendetegn ved at være ID’er og blive uddannet fra ID Academys Psykoterapeut Uddannelse.