ID Academy og rejsen mod holistisk psykoterapi

ID Academy blev stiftet på ryggen af Oles erfaring med, at uanset hvilken psykologi, deres metoder og værktøjer, han lærte at kende, så havde de alle sammen deres egne styrker og begrænsninger – men også alle noget tilfælles.

Med denne viden stiftede Ole, ID Academy, og introducerede en ny type psykoterapeutisk uddannelse.

En uddannelse der var integrativ, det vil i vores tilfælde sige, sat sammen af flere psykologiske retninger, udviklingsforståelser og perspektiver.  Psykoterapeut uddannelsen inkluderede bl.a.,

  • De 3 lag af identitet,
  • Krop, sind & ånd perspektiver i terapien,
  • 7 psykologiske retninger, deres metoder og værktøjer,
  • 7 universelle forandringsprincipper og
  • 7 aspekter af personlig udvikling.

Uddannede ID Psykoterapeuter blev allerede fra starten kvalificerede til at arbejde med og udvikle mennesker på en ny helhedsorienteret måde.

Den Integrale vej: Inspireret af Ken Wilber
I slutningen af 00’erne, blev Ole inspireret af den anerkendte amerikanske filosof, Ken Wilber, som igennem sit liv, har skrevet bøger om at forstå mennesket (og i øvrigt alting) i sin helhed. Herunder har Ken Wilber været med til at beskrive den integrale retning indenfor psykoterapi.

Ole begyndte at studere Ken Wilber og det blev mere og mere tydeligt, at det næste naturlige skridt for ID Academy, det ville være at lægge et nyt lag oven på den nuværende uddannelse.

Den integrale psykoterapi, udstyrer psykoterapeuter med et helhedsorienteret billede over, hvem deres klienter er. Jo mere vi kender til og forstår vores klienter, des bedre kan vi udvælge de rigtige metoder og værktøjer til at hjælpe dem igennem deres problemstillinger, samt vejlede dem i deres personlige og spirituelle udvikling.

På dette tidspunkt, hvis man ikke allerede kunne kalde os for holistiske, så var der ingen tvivl om, at på ID Psykoterapeut Uddannelsen, der lærer man holistisk ID Psykoterapi.

Få 2 webinarer tilsendt om holistisk ID Psykoterapi

Læs mere om os

ID Psykoterapi: Teori & Metode

Lær om vores holistiske og identitetsorienterede tilgang til psykoterapi.

ID Psykoterapi: Case-beskrivelser

Læs tre case-beskrivelser om, hvordan ID Psykoterapi kan sættes i spil, i arbejdet med klienter.

Kendetegn for en ID'er

Der er nogle helt særlige kendetegn ved at være ID'er og blive uddannet fra ID Academys Psykoterapeut Uddannelse.