Træningswebinar for dig der overvejer ID Academys psykoterapeut uddannelse.

ID Psykoterapi: Formarbejde

Dette er et webinar om ID Academys grundlæggende tilgang til identitetsorienteret psykoterapi.

Her lærer du om formarbejde som metoden, der hjælper klienter med at bryde med indre former (identificering med tanker og følelser), der primært forårsager indre lidelse.

Hvorfor skal du ansøge om optagelse på ID Psykoterapeut Uddannelsen?

Dit næste jobmæssige skridt

En ID psykoterapeut Uddannelse, er dit springbræt til en ny karrierevej. Du får kompetencer til at arbejde som psykoterapeut i egen klinik eller søge nye spændende jobs, hvor du sætter alle dine kompetencer i spil, til glæde for mennesker, der har brug for det.

Din udvikling, gaven til dig selv.

Du har nok været igennem nogle kriser i dit liv og har arbejdet med dig selv i årevis. På studiet påbegynder du en ny og spændende udviklingsrejse. Alle kursister ender et nyt sted i dem selv, hvor de føler sig mere autentiske.

Hjælpe andre mennesker

Det er gennemgående for vores kursister, at de fleste har et ønske om at gøre en forskel – hjælpe andre mennesker – ofte med de udfordringer, som de selv er kommet igennem. Du får alle værktøjerne til at gøre en forskel for dig selv og andre.

Se en optagelse fra et af vores infomøder

Vi live-streamer og optager 4-6 gange om året vores infomøder til dig. Se en af dem og hør om IDs psykoterapeut uddannelse.

Tilmeld dig vores næste infomøde

Vi holder løbende infomøder, så du kan komme ind og se vores lokaler, møde en underviser, høre om uddannelsen og få afklaret dine spørgsmål.