Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

mar 31, 2020 | Blog

Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

med ID Academy med Henriette Tybjerg | ID Bloggen

Om Henriette Tybjerg

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og hvis du har lyst til at se mere om, hvad hun tilbyder som coach, så se hendes hjemmeside: www.henriettetybjerg.dk eller kontakt hende på: henriette@henriettetybjerg.dk

Resumé

 

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og fortæller om at bruge de trygge omgivelser på ID Academy, sine undervisere og sit hold, til at blive klogere på sig selv og sin færden i verden.

… Rigtig mange mennesker går rundt, ligesom Henriette gjorde, med et indre tema om: Er jeg god nok?

Denne tanke, denne følelse kan være afledt fra mange ting, men ofte er det barndomsbegivenheder; ord og oplevelser, der har sat sig fast i vores system.

Når gentagende barndomsoplevelser har afsæt i samme fortælling af, ikke at være god nok, så bliver det desværre ofte en del af ego-selvets fortælling om sig selv.

Det er rigtig svært at bryde denne fortælling, da ego-selvet (dig i den identitet du har skabt) får sat sig i flere situationer op gennem livet, hvor nye oplevelser bliver bekræftelser ind i ”nej, jeg er vitterligt ikke god nok”.

Der skal typisk et terapeutisk eller coachende forløb til, før vi begynder at kunne se, at vores fortælling ikke nødvendigvis er sand – og at der er mange flere nuancer til sandheden.

Det er også muligt, ligesom Henriette i videoen her, at læse en uddannelse på ID Academy, hvor der er stort fokus på selvudviklingen og bryde med alle sine destruktive tanker om sig selv.

På vores uddannelseshold er det også, som Henriette gør, muligt at bruge sit hold til at bryde med de tanker og overbevisninger, som vi har om os selv.

 

Ny hos ID Academy?

5 Gratis Online Kurser

Du åbner op for adgang til 5 online kurser, bl.a. Essential Meditation og ID LifeCoach Mini Masterclass, når du melder dig til vores nyhedsbrev her.

 

Gratis infomøde hvor du kan høre om vores uddannelser og lade dig inspirere af vores undervisere. Vi afholder infomøder 6 gange om året – 3 steder i landet. Tilmeld dig ved at klikke her.

  

Uddannelser hos ID Academy

ID Psykoterapeut

Vores psykoterapeut-uddannelse tager 4 år og vi underviser i den unikke ID-metode der sikrer, at du får en dybde i dine kompetencer og en bredde i din faglige viden der gør, at du kan gå ud og udøve terapi i egen praksis eller bruge dine nye kundskaber i de fleste menneskeorienterede jobs.

 

På vores 2-årige ID LifeCoach bliver du i stand til at coache mennesker igennem deres udfordringer og hen til deres ønskede livsmål. ID LifeCoach er Danmarks mest dybdegående coach-uddannelse og skaber forandringer i mennesker på dybest mulige plan og derfor varige livsforandringer.

 

(NYHED) Den 2-årige ID Parterapeut-uddannelse er en uddannelse, hvor parterapeuten kan udøve terapi, der henvender sig til det modne og bevidste par. Det betyder par, som gerne vil bruge både de gode og de udfordrende situationer i forholdet, som en anledning til at folde det bedste ud, hver især og hos hinanden.

Vil du høre mere om uddannelserne?

Vil du høre mere om ID Psykoterapeut og/eller ID LifeCoach-uddannelserne og samtidig møde nogle af vores undervisere? Tilmeld dig et af vores mange årlige inspirationsmøder…

Transskription

Min udfordring har været, nærmest hele mit liv, at jeg ikke er særlig intellektuel. At jeg har haft rigtig svært ved bogligt at finde ud af ting, især da jeg var yngre.

Og noget af det som, der nok har været sådan en rød tråd igennem, har været, omkring det der tema af at føle sig god nok. 

Og hele den der indre proces af, at synes: er jeg er okay som jeg er, fylder jeg for meget, fylder jeg for lidt?

Undervejs i uddannelsen og fordi vi har haft det der gode forum vi har haft med de andre studerende, så har jeg sådan indimellem bragt den der problematik om, at nu fylder jeg igen for meget.

Der har jeg sommetider taget det op og sagt: prøv at hør her, er jeg for meget nu? 

Altså som også en måde at sige, hvad siger I andre om det. Sådan så jeg kunne finde ud af at få mig selv, var jeg lige ved at sige, overbevist om, at når jeg synes jeg er for meget, så oplever andre mennesker det som om, at jeg er engageret og jeg byder ind og jeg bidrager og…

Jeg synes også der er nogle ting der er faldet på plads hvor, altså jeg fik sådan nogle oplevelser af, at nu er det simpelthen nok. Nu vil jeg være okay med den jeg er og med de kompetencer jeg har.

Jeg kan godt stå i mig selv, jeg kan godt læne mig ind i mig selv, jeg kan godt have tro og tillid til, at den jeg er, er lige som det skal være.

Noget af det jeg har lært på ID Academy er, jo bedre, jo mere vi går ind og tør at læne os ind i os selv og turde være nysgerrige på: hvem er der også inde i mig og hvordan kan jeg få den del mere frem i lyset… jo bedre får vi det med os selv.

Jeg tænker, jo mere og bedre vi har det med os selv, jo bedre har vi det også med omverdenen og jo mere for omverdenen også glæde af vores nærvær, vores ro, vores engagement, vores tro mod at gå med vores hjerte. Altså tro med at gå med det vi for alvor synes er vigtigt. Det forplanter vi ud i verden.

Fra destruktive til kreative reaktioner i relationer på ID Academy

Kaare er blevet bevidst om sine egne reaktionsmønstre og fået en forståelse for, hvorfor han selv – og andre – måske reagerer hovedløst nogle gange.

Jeg gik fra hoved til hjerterelationer på ID Academy

Det at jeg ikke var i kontakt med mine egne følelser skabte problemer i relationer. De havde ikke den dybde, følelsesmæssige dybde, som jeg gerne ville have.

Sådan finder og transmitterer du indre ro

Vi transmitterer også stilhed, ro, klarhed, glæde og venlighed når vi er hjemme i det vi dybest set er. Når vi er hjemme i vores essens…

Jeg fandt modet til at åbne mig følelsesmæssigt på ID Academy

Jeg har fået den indsigt i mig selv at, jeg jo også selv har været enormt utilgængelig, ren følelsesmæssigt, i forhold til mænd. Og den indsigt jeg har fået er, at det starter med mig. Det starter med, at jeg skal være mere tilgængelig og jeg skal turde at vise min sårbarhed.

Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og fortæller om at bruge de trygge omgivelser på ID Academy, sine undervisere og sit hold, til at blive klogere på sig selv og sin færden i verden.

Tør du drømme (uden at sabotere dig selv)?

Hvad ville være for sindssygt spændende at gøre, at lave, at udrette?

En fortælling om mødet med de blindes dal

Nogle af de erkendelser (viden og indsigter) samt de forandringer i os, der følger i kølvandet på personlig udvikling, er ikke altid nogle som mennesker omkring os kan se eller forstå.

Jeg lærte at bruge min vrede konstruktivt på ID Academy

For Aida i videoen, så bliver hendes indre vrede trigget og kommer til udtryk, når nogle trykker på knappen hun kalder: ”Du er ikke god nok.”

Sådan fandt jeg kærligheden til mig selv på ID Academy

Igennem vores opvækst og vores liv generelt, skaber vi en identitet – en version af os selv, som passer ind i de sammenhænge, som vi er en del af. Det gør vi bl.a. for at passe ind i de relationer som vi er en del af. Det betyder også, at vi påtager os roller, som passer til, hvordan andre gerne vil se os. Det betyder nemlig, at vi føler kærlighed, får anerkendelse og føler os sikre på os selv.

Sådan hjalp ID Academy mig videre efter min stress

Vores egne forventninger til os selv, det vi tror andre forventer af os, og det pres der kommer fra mennesker i alle dele af vores liv, køre mange af os ud.

Sådan fik jeg min kraft tilbage på ID Academy

Når man mangler sin kraft, så fortæller Jesper i videoen her, at det for ham betød, at hans ambitioner blev ved tankerne eller når han prøvede, så var han ikke vedholdende nok.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter længere nede på siden, betragtes dette som din accept. Læs mere og vores Cookies- og Privatlivspolitik: KLIK HER

Luk