Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

mar 31, 2020 | Blog

Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

med ID Academy med Henriette Tybjerg | ID Bloggen

Om Henriette Tybjerg

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og hvis du har lyst til at se mere om, hvad hun tilbyder som coach, så se hendes hjemmeside: www.henriettetybjerg.dk eller kontakt hende på: henriette@henriettetybjerg.dk

Resumé

 

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og fortæller om at bruge de trygge omgivelser på ID Academy, sine undervisere og sit hold, til at blive klogere på sig selv og sin færden i verden.

… Rigtig mange mennesker går rundt, ligesom Henriette gjorde, med et indre tema om: Er jeg god nok?

Denne tanke, denne følelse kan være afledt fra mange ting, men ofte er det barndomsbegivenheder; ord og oplevelser, der har sat sig fast i vores system.

Når gentagende barndomsoplevelser har afsæt i samme fortælling af, ikke at være god nok, så bliver det desværre ofte en del af ego-selvets fortælling om sig selv.

Det er rigtig svært at bryde denne fortælling, da ego-selvet (dig i den identitet du har skabt) får sat sig i flere situationer op gennem livet, hvor nye oplevelser bliver bekræftelser ind i ”nej, jeg er vitterligt ikke god nok”.

Der skal typisk et terapeutisk eller coachende forløb til, før vi begynder at kunne se, at vores fortælling ikke nødvendigvis er sand – og at der er mange flere nuancer til sandheden.

Det er også muligt, ligesom Henriette i videoen her, at læse en uddannelse på ID Academy, hvor der er stort fokus på selvudviklingen og bryde med alle sine destruktive tanker om sig selv.

På vores uddannelseshold er det også, som Henriette gør, muligt at bruge sit hold til at bryde med de tanker og overbevisninger, som vi har om os selv.

 

Ny hos ID Academy?

5 Gratis Online Kurser

Du åbner op for adgang til 5 online kurser, bl.a. Essential Meditation og ID LifeCoach Mini Masterclass, når du melder dig til vores nyhedsbrev her.

 

Gratis infomøde hvor du kan høre om vores uddannelser og lade dig inspirere af vores undervisere. Vi afholder infomøder 6 gange om året – 3 steder i landet. Tilmeld dig ved at klikke her.

  

Uddannelser hos ID Academy

ID Psykoterapeut

Vores psykoterapeut-uddannelse tager 4 år og vi underviser i den unikke ID-metode der sikrer, at du får en dybde i dine kompetencer og en bredde i din faglige viden der gør, at du kan gå ud og udøve terapi i egen praksis eller bruge dine nye kundskaber i de fleste menneskeorienterede jobs.

 

På vores 2-årige ID LifeCoach bliver du i stand til at coache mennesker igennem deres udfordringer og hen til deres ønskede livsmål. ID LifeCoach er Danmarks mest dybdegående coach-uddannelse og skaber forandringer i mennesker på dybest mulige plan og derfor varige livsforandringer.

 

(NYHED) Den 2-årige ID Parterapeut-uddannelse er en uddannelse, hvor parterapeuten kan udøve terapi, der henvender sig til det modne og bevidste par. Det betyder par, som gerne vil bruge både de gode og de udfordrende situationer i forholdet, som en anledning til at folde det bedste ud, hver især og hos hinanden.

Vil du høre mere om uddannelserne?

Vil du høre mere om ID Psykoterapeut og/eller ID LifeCoach-uddannelserne og samtidig møde nogle af vores undervisere? Tilmeld dig et af vores mange årlige inspirationsmøder…

Transskription

Min udfordring har været, nærmest hele mit liv, at jeg ikke er særlig intellektuel. At jeg har haft rigtig svært ved bogligt at finde ud af ting, især da jeg var yngre.

Og noget af det som, der nok har været sådan en rød tråd igennem, har været, omkring det der tema af at føle sig god nok. 

Og hele den der indre proces af, at synes: er jeg er okay som jeg er, fylder jeg for meget, fylder jeg for lidt?

Undervejs i uddannelsen og fordi vi har haft det der gode forum vi har haft med de andre studerende, så har jeg sådan indimellem bragt den der problematik om, at nu fylder jeg igen for meget.

Der har jeg sommetider taget det op og sagt: prøv at hør her, er jeg for meget nu? 

Altså som også en måde at sige, hvad siger I andre om det. Sådan så jeg kunne finde ud af at få mig selv, var jeg lige ved at sige, overbevist om, at når jeg synes jeg er for meget, så oplever andre mennesker det som om, at jeg er engageret og jeg byder ind og jeg bidrager og…

Jeg synes også der er nogle ting der er faldet på plads hvor, altså jeg fik sådan nogle oplevelser af, at nu er det simpelthen nok. Nu vil jeg være okay med den jeg er og med de kompetencer jeg har.

Jeg kan godt stå i mig selv, jeg kan godt læne mig ind i mig selv, jeg kan godt have tro og tillid til, at den jeg er, er lige som det skal være.

Noget af det jeg har lært på ID Academy er, jo bedre, jo mere vi går ind og tør at læne os ind i os selv og turde være nysgerrige på: hvem er der også inde i mig og hvordan kan jeg få den del mere frem i lyset… jo bedre får vi det med os selv.

Jeg tænker, jo mere og bedre vi har det med os selv, jo bedre har vi det også med omverdenen og jo mere for omverdenen også glæde af vores nærvær, vores ro, vores engagement, vores tro mod at gå med vores hjerte. Altså tro med at gå med det vi for alvor synes er vigtigt. Det forplanter vi ud i verden.

Vreden er et kraftfuldt værktøj

facebookyoutubeVreden har mange facetter og udtryk, men den er faktisk en rigtig stor gave i vores liv, som vi skal lære at kende, blive opmærksom på og begynde at bruge konstruktivt. Den fortæller os, at noget skal forandres, fordi vi har et behov som slet ikke...

Bliver du vred indeni, når du ikke får sat grænser?

Vrede er for mange noget man skal holde sig fra, men det er bestemt ikke vores tilgang på ID Academy. Vreden, ligesom alle andre følelser, fortæller os nemlig noget vigtigt. Det kan være, at vi har behov, der ikke bliver mødt eller at nogen har trådt godt ind over vores grænse. Uanset hvad, så skal og kan vreden sættes sundt i spil.

Jeg kan støtte mine klienter fordi jeg fandt mig selv

ID Psykoterapeut Anja Ladefoged fortæller om det at fornemme, at der er noget i vores liv der mangler og om at finde det inden i sig selv.

ID Academy øgede min selvtillid og det ændrede mit liv

ID LifeCoach Trine Baadsgaard var, på trods af et succesfuldt liv udadtil, ramt af lav selvtillid på nogle områder i sit liv.

Jeg har lært metoder til lettere at rumme vores forskelligheder

ID LifeCoach Birgitte Svingel fortæller hvordan hun aktivt benytter de modeller og metoder hun har lært på ID Academy i sin dagligdag.

Sådan transformeres vrede til god energi

Når vreden opstår inde i os, så er der tre måder vi kan reagere på den…

Jeg lærte at tage mig selv og mit liv alvorligt

ID LifeCoach Anette Rosendahl Larsen gav i årevis 200% af sig selv på sit arbejde, det betød dels, at hendes relationer led under det, men det gjorde hun også selv – og brændte ud med stress.

Vi kan forandre vores historie og udvikle os i IDs trygge rammer

ID LifeCoach Birgitte Svingel fortæller i dette interview, hvordan hun har har tænkt over, hvad det er, som hendes forældre har givet hende med i livet.

Jeg gik fra usynlig til fuld af selvtillid på ID Academy

Lars Sørensen fortæller om, hvordan han så sig selv som usynlig og en der ikke havde noget at byde ind med…

Fra følelsesmæssig frustration til sund relation på ID Academy

I mange år havde Ole Vilstrup haft svært ved at kommunikere med sine kolleger, hvilket blev meget negativt følelsesladet og gjorde det svært at have gode kollegiale relationer.

Fra destruktive til kreative reaktioner i relationer på ID Academy

Kaare er blevet bevidst om sine egne reaktionsmønstre og fået en forståelse for, hvorfor han selv – og andre – måske reagerer hovedløst nogle gange.

Jeg gik fra hoved til hjerterelationer på ID Academy

Det at jeg ikke var i kontakt med mine egne følelser skabte problemer i relationer. De havde ikke den dybde, følelsesmæssige dybde, som jeg gerne ville have.

Sådan finder og transmitterer du indre ro

Vi transmitterer også stilhed, ro, klarhed, glæde og venlighed når vi er hjemme i det vi dybest set er. Når vi er hjemme i vores essens…

Jeg fandt modet til at åbne mig følelsesmæssigt på ID Academy

Jeg har fået den indsigt i mig selv at, jeg jo også selv har været enormt utilgængelig, ren følelsesmæssigt, i forhold til mænd. Og den indsigt jeg har fået er, at det starter med mig. Det starter med, at jeg skal være mere tilgængelig og jeg skal turde at vise min sårbarhed.

Jeg indså på ID Academy, at jeg godt må fylde i verden

Henriette Tybjerg er uddannet ID Coach og fortæller om at bruge de trygge omgivelser på ID Academy, sine undervisere og sit hold, til at blive klogere på sig selv og sin færden i verden.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter længere nede på siden, betragtes dette som din accept. Læs mere og vores Cookies- og Privatlivspolitik: KLIK HER

Luk