Psykoterapeut med situationsfornemmelse og kreativitet

En ID psykoterapeut har situationsfornemmelse og er kreativ i sin arbejdsform.

Det vil sige, at du som ID psykoterapeut er uddannet til at være så fintfølende og fleksibel, at du er i stand til at vælge terapeutisk arbejdsform afhængigt af hvem klienten er, og hvilke problemer og behov, vedkommende måtte komme med.

Ligeså lidt som man bliver en god kok af at kunne alverdens kogebøger udenad, ligeså lidt bliver du en god psykoterapeut af at lære alverdens terapeutiske teknikker og processer udenad.

En dygtig kok ved en masse om smags- og ernæringsstoffer, konsistens og udseende, og om hvordan de forskellige råvarer kan sammensættes til nærende og velsmagende retter.

På samme måde må dit udgangspunkt som professionel psykoterapeut være, at du for det første har fået en virkelig dyb forståelse for det menneskelige sind, og hvordan det fungerer.

For det andet må du være i stand til at praktisere psykoterapi ved kreativt at udnytte de naturlige forandringsprocesser, som det menneskelige sind fungerer efter.

En ID-terapeut guider ikke sine klienter gennem trinvise psykoterapeutiske “opskrifter”. Som ID psykoterapeut indretter du dig derimod efter den enkelte klients individuelle personlighed og hjælper dine klienter med at finde deres egne indre svar og løsninger.

Derfor fokuserer ID Academy’s psykoterapeut uddannelse meget på, at de psykoterapeut-studerende dels forstår det menneskelige sind og det enkelte menneskes unikke personlighed fra så mange vinkler som muligt, og dels forstår forandringsprincipperne bag forskellige psykoterapeutiske skolers metoder.

En del af et kulturfællesskab
Psykoterapeut med intuition og psykologisk indsigt

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

En del af et kulturfællesskab

En del af et kulturfællesskab

På ID Academy bliver du del af en kultur, hvor nogle værdier naturligvis gennemstrømmer os og vores kursister, for eksempel, Vi søger og nyder at være i udvikling og forandring. Vi møder mennesker i øjenhøjde og søger at hjælpe andre. Vi ved intet bedre, end at se...

Ærlig og ligeværdig psykoterapeut

Ærlig og ligeværdig psykoterapeut

En ID-terapeut er ærlig og direkte over for sin klient på en måde, som er konstruktiv, og som samtidig respekterer klientens integritet. En psykoterapeut, som kommunikerer sine følelser og tanker åbent og helhjertet, vil skabe et respektfuldt og ligeværdigt forhold...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).