Psykoterapeut med rummelighed og accept

En ID psykoterapeut er i stand til at skabe en atmosfære af rummelighed og accept omkring sig selv og klienten.

Hvis vores medmennesker skal have tillid til os som psykoterapeuter, må vi være i stand til at møde dem uforbeholdent, som de er.

Mange mennesker har i forvejen vanskeligt ved at acceptere bestemte sider af sig selv, så hvis vi som psykoterapeuter også har svært ved at acceptere de samme sider af os selv, vil klienterne hurtigt opfange det, uanset om vi åbent udtrykker det eller ej.

Forudsætningen for udvikling af rummelighed og accept er, at vi selv er fortrolige med vores egne skyggesider. Derfor er det en vigtig del af ID Academy’s psykoterapeut uddannelse, at du som psykoterapeut-studerende gennemgår en dyb personlig udvikling, hvor du erkender, accepterer og integrerer både positive og negative sider af din egen personlighed.

Ærlig og ligeværdig psykoterapeut

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

En del af et kulturfællesskab

En del af et kulturfællesskab

På ID Academy bliver du del af en kultur, hvor nogle værdier naturligvis gennemstrømmer os og vores kursister, for eksempel, Vi søger og nyder at være i udvikling og forandring. Vi møder mennesker i øjenhøjde og søger at hjælpe andre. Vi ved intet bedre, end at se...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).