En del af et kulturfællesskab

På ID Academy bliver du del af en kultur, hvor nogle værdier naturligvis gennemstrømmer os og vores kursister, for eksempel,

  • Vi søger og nyder at være i udvikling og forandring.
  • Vi møder mennesker i øjenhøjde og søger at hjælpe andre.
  • Vi ved intet bedre, end at se andre mennesker lyse op.
  • Vi ser os selv som en del af noget større.

Hvis du kan genkende dig selv i vores værdier, vil du over de næste fire år på psykoterapeutuddannelsen, møde ligesindede kursister, udvikle dine psykoterapeutiske kompetencer og begynde at folde dit store menneskelige potentiale ud.

Når vi virkelig skal udfolde vores eget potentiale, så har vi brug for tryghed og rummelighed til at udvikle os – som mennesker og som terapeuter. Hvilket du får, på dit nye hold.

Først og fremmest bliver du og dit nye hold ført an af en erfaren undervisergruppe, bestående af praktiserende ID Psykoterapeuter. Lige fra den første dag, sørger de for at skabe et undervisningsrum der er trygt og rummeligt.

Trygheden er med til at sikre, at vi kan åbne os op overfor hinanden og rummeligheden sørger for, at, uanset hvad vi bringer op af sårbare oplevelser, bliver vi mødt, spejlet og holdt.

På holdet bliver der skabt en stor fortrolighed og du kan sænke paraderne og smide facaderne. Du bliver set, hørt og mødt, som den du er – både på de gode og de knap så gode dage.

Du vil også møde assistenter på dine hold, der er der for dig – og du vil sikkert også møde andre og “ældre” kursister, som du kan spejle dig i og lære af, til vores fælles øveaftener.

ID Academy er et skønt sted at høre til hen over studieårene, hvor holdene for mange, bliver som en lille familie og der bliver skabt nye tætte venskaber.

Psykoterapeut med situationsfornemmelse og kreativitet

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

Ærlig og ligeværdig psykoterapeut

Ærlig og ligeværdig psykoterapeut

En ID-terapeut er ærlig og direkte over for sin klient på en måde, som er konstruktiv, og som samtidig respekterer klientens integritet. En psykoterapeut, som kommunikerer sine følelser og tanker åbent og helhjertet, vil skabe et respektfuldt og ligeværdigt forhold...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).