Hvorfor er det svært at arbejde med to personer?

Det kan være svært at gå fra at arbejde med en til to personer i terapi – samtidig! Der er pludselig to personer med hver deres historie, roller, ramthed, udviklingsniveau osv.

Og som om, det ikke er nok, så har begge parter et helt hold af roller og reaktive former, som kommer i spil løbende i forholdet – og derfor også i terapien.

På ID Parterapeutuddannelsen lære du at gribe det der sker, her og nu, imellem parterne og bruge det til at udforske spændingen og transformere den til forståelse og en fordybelse af kærligheden.

Dette kræver også at blive bekvem med at tage “det kærlige lederskab” og aktivt begynde at adskille parrets mange reaktive former fra hinanden.

Foruden disse avancerede terapeutiske kompetencer, så lærer du samtidig at skabe alliancer og troværdighed med begge personer.

Læs mere om uddannelsen her.

Hvad er særligt ved vores parterapeutuddannelse?
Hvorfor er essensperspektivet så vigtigt?

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

5D Coach

Helhedsorienteret online Coach Uddannelse

Intenst online træningsforløb med mulighed for afsluttende certificering med Ole Vadum Dahl

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).