Uddannelser med hjerte & sjæl

Kom med på et af de uddannelseshold, som vil forandre dig og klæde dig på til at hjælpe andre mennesker. Hen over vores 21 år som psykoterapeutisk institut, har vi udviklet en psykoterapeutuddannelse, som bevæger sig omkring hele mennesket.

Det betyder, at vi – med andre ord – arbejder integralt og holistisk. Krop, sind, ånd, natur og kultur er alle aspekter, som bliver en del af dine faglige kundskaber.

Hos os deltager du i livsforandrende kursus- og uddannelsesforløb, så du bliver en mere ærlig og autentisk udgave af dig selv, mens du bliver faglig styrket.


Vi underviser dig i ”terapi i øjenhøjde”
På ID Academys uddannelser får du både den teoretiske indsigt og de praktiske redskaber, der skal til, for at du kan praktisere som psykoterapeut.

Hos os kommer du i mesterlære og lærer håndværket. Vi ved, at mennesker bedst lærer ved at afprøve værktøjerne på egen krop.

Derfor bliver du undervist i et tæt samspil med dine holdkammerater, som du får et stærkt fællesskab med – et stærkt fagligt fællesskab, som trækker på jeres levede erfaringer. For erfaring skaber visdom – og den skaber gode terapeuter.

Oplev en undervisning, som klæder dig på til at hjælpe mennesker til at udfolde deres fulde potentiale; en undervisning der gør dig i stand til at møde andre i øjenhøjde, når de søger hjælp hos dig som psykoterapeut.

Vi har altid handling bag vores ord. Derfor har alle undervisere også selv egen praksis med klientsamtaler udover deres undervisning.

Går du med drømmen om at blive psykoterapeut eller parterapeut? Læs videre og bliv klogere på os som psykoterapeutisk uddannelsesinstitut.

Det startede med Ole Vadum Dahl

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

Det startede med Ole Vadum Dahl

Det startede med Ole Vadum Dahl

Noget var ikke som det burde være. Alt blev mere og mere utydeligt og ingen briller i verden kunne hjælpe. Vi er tilbage i starten af 1970’erne og Ole Vadum Dahl havde knapt nok taget fat på sine teenageår, da hans syn lidt efter lidt begyndte at svigte. Det liv, som...

ID Academy og den integrale rejse

ID Academy og den integrale rejse

ID Academy blev stiftet på ryggen af Oles erfaring med, at uanset hvilken psykologi, deres metoder og værktøjer, han lærte at kende, så havde de alle sammen deres egne styrker og begrænsninger – men også alle noget tilfælles. Med denne viden stiftede Ole, ID Academys,...

Fremtidens ID Academy

Fremtidens ID Academy

Ole Vadum Dahl har altid været en pioner indenfor personlig udvikling og det er han stadig. I 2019 begyndte Ole at se nogle fantastiske billeder for sit indre. Billederne var af et Pentagram, som i lag efter lag, viser og beskriver det hele menneske i udvikling –...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).