ID Academy og den integrale rejse

ID Academy blev stiftet på ryggen af Oles erfaring med, at uanset hvilken psykologi, deres metoder og værktøjer, han lærte at kende, så havde de alle sammen deres egne styrker og begrænsninger – men også alle noget tilfælles.

Med denne viden stiftede Ole, ID Academys, og introducerede en ny type psykoterapeutisk uddannelse. En uddannelse der var integrativ, det vil sige sat sammen af flere psykologiske retninger, udviklingsforståelser og perspektiver.  Psykoterapeutuddannelsen inkluderede bl.a.,

  • De 3 lag af identitet,
  • Krop, sind & ånd perspektiver i terapien,
  • 7 psykologiske retninger, deres metoder og værktøjer,
  • 7 universelle forandringsprincipper og
  • 7 aspekter af personlig udvikling.

Uddannede ID Psykoterapeuter blev allerede dengang kvalificerede til at arbejde med langt de fleste almen-personlige problemstillinger og med at udvikle mennesker på en ny helhedsorienteret måde – men vi var endnu ikke integrale.

Den Integrale vej: Inspireret af Ken Wilber
I slutningen af 00’erne, blev Ole inspireret af den anerkendte amerikanske filosof, Ken Wilber, som igennem sit liv, har skrevet bøger om at forstå mennesket (og i øvrigt alting) i sin helhed. Herunder har Ken Wilber været med til at beskrive den integrale retning indenfor psykoterapi.

Ole begyndte at studere Ken Wilber og det blev mere og mere tydeligt, at det næste naturlige skridt for ID Academy, det ville være at lægge et nyt lag oven på den nuværende uddannelse.

Den integrale psykoterapi, udstyrer psykoterapeuter med et helhedsorienteret billede over, hvem deres klienter er. Jo mere vi kender til og forstår vores klienter, des bedre kan vi udvælge de rigtige metoder og værktøjer til at hjælpe dem igennem deres problemstillinger, samt vejlede dem i deres personlige og spirituelle udvikling.

I de næste afsnit dykker vi dybere ned i det fundament, som gør, at vi kan hjælpe klienter med deres problemstillinger og samtidig udvikle dem som mennesker og guide dem ind i deres personlige og spirituelle udvikling.

Det startede med Ole Vadum Dahl
Fremtidens ID Academy

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

Uddannelser med hjerte & sjæl

Uddannelser med hjerte & sjæl

Kom med på et af de uddannelseshold, som vil forandre dig og klæde dig på til at hjælpe andre mennesker. Hen over vores 21 år som psykoterapeutisk institut, har vi udviklet en psykoterapeutuddannelse, som bevæger sig omkring hele mennesket. Det betyder, at vi – med...

Det startede med Ole Vadum Dahl

Det startede med Ole Vadum Dahl

Noget var ikke som det burde være. Alt blev mere og mere utydeligt og ingen briller i verden kunne hjælpe. Vi er tilbage i starten af 1970’erne og Ole Vadum Dahl havde knapt nok taget fat på sine teenageår, da hans syn lidt efter lidt begyndte at svigte. Det liv, som...

Fremtidens ID Academy

Fremtidens ID Academy

Ole Vadum Dahl har altid været en pioner indenfor personlig udvikling og det er han stadig. I 2019 begyndte Ole at se nogle fantastiske billeder for sit indre. Billederne var af et Pentagram, som i lag efter lag, viser og beskriver det hele menneske i udvikling –...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).