Fremtidens ID Academy

Ole Vadum Dahl har altid været en pioner indenfor personlig udvikling og det er han stadig. I 2019 begyndte Ole at se nogle fantastiske billeder for sit indre.

Billederne var af et Pentagram, som i lag efter lag, viser og beskriver det hele menneske i udvikling – altså et endnu større integralt billede af forskellige udviklingsprocesser.

Krop, sind, ånd, natur og kultur er de 5 dimensioner, der danner rammen, forklarer og beskriver mennesket. Derfor bliver der i disse dage gjort klar til den næste version af ID Psykoterapi, nemlig en pentagral version.

Den vil ikke overtage noget af det, som ID Academy allerede bygger på, men ligesom Ken Wilbers integrale psykoterapi blev et nyt lag ovenpå vores eget fundament, så vil pentagrammet også blive endnu et lag.

Dette er en naturlig udviklingsproces, som er så kendetegnende for den måde, som vi arbejder med identitetsudvikling i mennesker på. Så det er kun passende, at samme udvikling også sker hos os som institut.

ID Academy og den integrale rejse

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

Uddannelser med hjerte & sjæl

Uddannelser med hjerte & sjæl

Kom med på et af de uddannelseshold, som vil forandre dig og klæde dig på til at hjælpe andre mennesker. Hen over vores 21 år som psykoterapeutisk institut, har vi udviklet en psykoterapeutuddannelse, som bevæger sig omkring hele mennesket. Det betyder, at vi – med...

Det startede med Ole Vadum Dahl

Det startede med Ole Vadum Dahl

Noget var ikke som det burde være. Alt blev mere og mere utydeligt og ingen briller i verden kunne hjælpe. Vi er tilbage i starten af 1970’erne og Ole Vadum Dahl havde knapt nok taget fat på sine teenageår, da hans syn lidt efter lidt begyndte at svigte. Det liv, som...

ID Academy og den integrale rejse

ID Academy og den integrale rejse

ID Academy blev stiftet på ryggen af Oles erfaring med, at uanset hvilken psykologi, deres metoder og værktøjer, han lærte at kende, så havde de alle sammen deres egne styrker og begrænsninger – men også alle noget tilfælles. Med denne viden stiftede Ole, ID Academys,...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).