Styrken ved at lære flere terapeutiske metoder

Kategori:

Hvis du har lyst til at hjælpe mennesker med at hele følelsesmæssige sår og komme igennem deres personlige kriser, er det vigtigt at have et bredt sortiment af virkningsfulde metoder.

ID Psykoterapi er en syntese af de mest effektive metoder, som vi er stødt på igennem vores mangeårige erfaringer som psykoterapeuter. Da vores uddannelse er integral, er vores teori og metode ikke kun hentet fra en enkelt snæver psykoterapeutisk retning.

I løbet af ID Psykoterapeut uddannelsens fire år lærer du et bredt udvalg af de mange forskelligartede terapeutiske metoder og indfaldsvinkler, der findes i de mest gængse psykologiske retninger. Det gør du, fordi forskellige metoder virker i forskellige situationer, og hvad der virker hos en klient, er måske ikke lige sagen for den næste.

En af de grundlæggende tanker indenfor ID-terapi er netop, at terapien skal passe til klienten og ikke omvendt.

En professionel psykoterapeut vil typisk arbejde med en hel vifte af forskellige terapeutiske metoder i sin psykoterapeutiske praksis, og der vil med sikkerhed også findes en “psykoterapeutisk stil”, som passer rigtig godt til netop dit gemyt og din unikke personlighed.

Det smukke ved at finde en terapeutisk indfaldsvinkel, som du virkelig trives med er, at du også er langt mere effektiv som psykoterapeut, når du finder netop din måde at praktisere psykoterapi på.

Det er bl.a. noget af det, som gør en psykoterapeut uddannelse på ID Academy helt unik.

De mange fine metoder på den 4-årige psykoterapeut uddannelse på ID Academy kan for overskuelighedens skyld inddeles i 6 overordnede indfaldsvinkler til psykoterapi.

Samtaleterapi, Kropslæsning, drømmetydning, tegneterapi, rollespil/psykodrama og krops-psykoterapi.

Læs mere om de 6 terapeutiske metoder i denne artikel.

De 6 metodevalg som ID Psykoterapeut
Relationen som forstørrelsesglas

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

5D Coach

Helhedsorienteret online Coach Uddannelse

Intenst online træningsforløb med mulighed for afsluttende certificering med Ole Vadum Dahl

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

Introduktion til Integral Psykoterapi

Introduktion til Integral Psykoterapi

ID i ID Academy står for “integral og dynamisk” samt “identitetsorienteret” psykoterapi. Integral betyder inklusiv og komplet, og dynamisk står i vores sammenhæng for, at terapien ikke kun løser aktuelle følelsesmæssige og sociale problemer, men også sikrer en...

Den Pentagrale Vision

Den Pentagrale Vision

Ole Vadum Dahl har udviklet den - måske - mest integrale model der findes, over det menneskelige udviklingspotentiale. Han kalder modellen for ID Pentagrammet. Ordet pentagral er en sammensætning af ordene penta, der betyder fem, og ‘integral’, som er et andet ord for...

Den Integrale Metode

Den Integrale Metode

Formålet med uddannelserne på ID Academy er at klæde de kommende kursister bedst muligt på, både fagligt og personligt, til at kunne hjælpe mennesker med de mest almindeligt forekommende følelsesmæssige, sociale og eksistentielle problemer, samt at instruere og...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).