Psykospirituelle uddannelser

ID Academy er et psykospirituelt institut, men hvad betyder det for os at være spirituelle?

Det giver vi et svar på her, fordi spiritualitet frembringer mange og forskellige associationer fra person til person. Generelt har vi en oplevelse af, at der er mange forventninger og fordomme om, hvad spiritualitet er.

Vi forstår spiritualitet og spirituel udvikling som en indre forandringsproces, som handler om at finde hjem til sig selv igen – finde ind til det, som vi dybest set er.

På ID Academy træner vi at kigge om bag vores identitets mange selvbilleder (former), alle vores tanker og følelser, for at blive klogere på den del af os selv, som bare er os, eller den vi virkelig er, når vi ikke skal være nogen for andre.

Hvem er vi, når vi ikke er identificeret med vores historie, vores problemer, vores tanker og følelsesliv?

Vores og kursisters oplevelser er, at når vi i glimt når om bag al det vi identificere os med at være, finder vi kreativitet, løsninger, overskud, glæde, kærlighed, venlighed, mening, frihed m.m.

For os handler spiritualitet om at genopdage hvem vi er og vågne op til den fantastiske verden som er omkring os og opleve den. Vi begynder at opdage magien og verden bliver genfortryllet.

Sammen med denne “opvågning” genfinder mange også medfødte instinkter som fx intuition, følelsen af forbundenhed og troen på noget større end os selv. Sidstnævnte uden at nogen skal definere for dig, hvad det er eller hedder.

På uddannelsen arbejder vi bl.a. psykospirituelt via meditation, åndedrætsøvelser, intuitive øvelser.

Derudover arbejder vi med udviklingsstadier og et af stadierne er “det transpersonlige stadie, hvortil vi har et helt modul på 3. år og en udviklingslinje som tilvalgsmodul på fjerde år, der løber over 3 moduler.

Vi kalder også spiritualitet hos os for Livspraktisk spiritualitet. Den viden og de øvelser vi formidler er praktiske og jordnære. Vi eksperimenterer med os selv, undersøger os selv.

Vi går ind og mærker efter i vores krop, undersøger vores eget sind, laver øvelser med hinanden og er sociale omkring vores mentale og spirituelle praksis.

Den Integrale Metode
Identitetsudvikling er hjertet i ID Terapi

Kategorier

Følg med

ID Psykoterapeut

Bliv ID Psykoterapeut

4-årig grunduddannelse som udvikler dine faglige kompetencer og støtter dig i at finde din egen vej i livet.

Læs mere…

Familieopstilling & Systemisk Opstilling

Bliv uddannet i Familieopstilling og Systemisk Opstilling

Metodeorienterede og praktiske uddannelser ved ID Academy, som vil gøre en forskel for dig og dine klienter.

LÆS MERE…

Info-møder

Tilmeld dig et af vores gratis Info-møder

i København, Køge eller Aarhus.

TILMELD DIG…

Lær mere

Relaterede indlæg

Introduktion til Integral Psykoterapi

Introduktion til Integral Psykoterapi

ID i ID Academy står for “integral og dynamisk” samt “identitetsorienteret” psykoterapi. Integral betyder inklusiv og komplet, og dynamisk står i vores sammenhæng for, at terapien ikke kun løser aktuelle følelsesmæssige og sociale problemer, men også sikrer en...

Den Pentagrale Vision

Den Pentagrale Vision

Ole Vadum Dahl har udviklet den - måske - mest integrale model der findes, over det menneskelige udviklingspotentiale. Han kalder modellen for ID Pentagrammet. Ordet pentagral er en sammensætning af ordene penta, der betyder fem, og ‘integral’, som er et andet ord for...

Den Integrale Metode

Den Integrale Metode

Formålet med uddannelserne på ID Academy er at klæde de kommende kursister bedst muligt på, både fagligt og personligt, til at kunne hjælpe mennesker med de mest almindeligt forekommende følelsesmæssige, sociale og eksistentielle problemer, samt at instruere og...

ID Academy

ID Academy er en af Skandinaviens største private uddannelsesinstitutioner indenfor psykoterapi og selvudvikling, og den er godkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier uden anmærkninger af konsulentfirmaet (Reflektor).