Undervisere på Coach Udd.

Steen Degn

Steen Degn

ID Psykoterapeut MPF og ID Coach

Læs mere

Steen Degn er praktiserende ID coach og har arbejdet med coaching gennem mere end 20 år med udgangspunkt i sportsverdenen. Steen har også haft egen klinikvirksomhed indenfor terapi og supervision i mere end 10 år. Han arbejder desuden med kursus- og foredragsvirksomhed indenfor temaer som stress, mentaltræning og relationscoaching.

Steen har en baggrund som lærer og er efterfølgende certificeret ID Psykoterapeut og ID Coach. Han følger til stadighed uddannelsesforløb og har bl.a. forskellige efteruddannelser indenfor kropsorienteret terapi.

Steen har hænderne i mulden. Han arbejder for private virksomheder, sportsklubber og nationale idrætsforbund, og han har også arbejdet for Århus Kommunes arbejdsmiljøsektion.

Steen er optaget af at forbinde mentale erkendelser med en kropslig erfaring. Han inddrager således gerne kropsbevidsthed i sin undervisning. Læring gennem den visuelle kanal har også en stor plads i hans hjerte.

Uffe Thorsen

Uffe Thorsen

ID Coach og ID Psykoterapeut

Læs mere

Uffe Thorsen er uddannet ID Coach, ID Psykoterapeut, Spirituel Coach og Gruppe Coach ved ID Academy.
Uffe har sit eget firma, hvor han praktiserer coaching, supervision og konsulent- og kursusvirksomhed både i kommunale institutioner og private firmaer og virksomheder. Desuden har han en uddannelse indenfor EFT og har i 10 år arbejdet som lærer primært for teenagere. Han underviser på ID Coach Uddannelsen, hvor han ligeledes certificerer og giver supervision.
For Uffe er det vigtigt, at coaching og undervisning i coaching giver mening, og at det seriøse og ordentlige godt kan praktiseres med en humoristisk lethed.
Han brænder for at få øje på det positive og lyse bagved hæmmende følelser/overbevisninger ift. coaching, hvor også bevidstgørelse og integration af skyggesider er fuld af muligheder for udvikling.

 

Anette Graversgård

Anette Graversgård

ID Coach

Læs mere

Anette Graversgård har arbejdet som coach, proces- og udviklingskonsulent i store og mindre organisationer. Hun har en bred erfaring I at arbejde med personlig udvikling – både fra HR-afdelinger og som freelance konsulent. Hendes baggrund er mange års erfaring fra erhvervslivet og ligeledes adskillige kurser/uddannelser inden for selvudvikling og coaching. Blandt andet NLP-Konsulent, FDZ Zoneterapeut og ID Coach.

 • Gruppecoach v/ID Academy
 • Kvantespring Erhverv v/Kirsten Stendevad
 • Business & Life Coach v/Adler School of Professional Coaching
 • Erhvervs- og Gruppe coach v/ ID-Uddannelse
 • Certificeret Business Coach Contrive v/ Sofia Manning
 • NLP-Master Practitioner og NLP-Konsulent v/ Dansk NLP Institut
Brian Rønnow

Brian Rønnow

ID Psykoterapeut MPF og ID Coach

Læs mere

Brian Rønnow er en erfaren underviser med en rig faglig viden inden for psykologi, coaching og selvudvikling.

Brian Rønnow interesserer sig for sammenhængen mellem krop, psyke og sjæl, og som underviser i coaching vil han gerne sætte særlig fokus på den helhed.

Han formår desuden med sit nærvær og sin støttende undervisningsstil at få faglighed og fordybelse til at følges ad på bedste vis.

Brian har en HD i udenrigshandel og har hertil gennem mange år uddannet sig i menneskeligt forandringsarbejde. Han har bl.a. en vejleder-uddannelse, en 4-årig ID psykoterapeut uddannelse og en mangeårig coachuddannelse bag sig.

Sideløbende har Brian fulgt en række spirituelle udviklingsforløb indenfor meditation og essensarbejde.

Kurser og uddannelser:

 • ID Coach ved ID Academy.
 • ID Psykoterapeut ved ID Academy.
 • Løsningsfokuseret coaching med Insoo Kim Berg, Brief Family Therapy Practice,USA.
 • Dialog – præcise redskaber til den gode og professionelle samtale, COK Grenaa.
 • Flere forløb på Vækstcenteret i Nørre Snede i meditation og selvudvikling.
Tess Thestrup

Tess Thestrup

ID Psykoterapeut MPF og ID Coach

Læs mere

Tess har to psykoterapeutiske uddannelser bag sig. I 2000 blev hun for første gang certificeret som psykoterapeut, og i 2002 blev hun eksamineret og certificeret som ID Psykoterapeut.

Tess har mere end 12 års klinisk erfaring som privat praktiserendepsykoterapeut i København og har stor erfaring med både inviduel-, par- og gruppeterapi.

Inden Tess blev fast underviser på ID Academy, har hun også været en værdsat og respekteret underviser på andre psykoterapeutiske uddannelsesforløb.

Tess Thestrup er gennemgående underviser, supervisor og trivselskonsulent for de studerende på ID psykoterapeut uddannelsen i København og på Drueholm.

Tilmeld uddannelse

Kurv

Tilmeld nyhedsbrev

* obligatorisk 


Kommende begivenheder

tirs 21

Sjælemøde i Odense

21. november : 19:30 - 22:00
tirs 28

Sjælemøde i København

28. november : 19:00 - 21:30
ons 29

ID på Facebook