Personale

Ole Vadum Dahl

Ole Vadum Dahl

Grundlægger af ID Academy og ID Konceptet

Email: ole@idacademy.email
Eller kontakt via ID

Læs mere

Ole Vadum Dahl har gennem mere end 30 år været en ledende pioner indenfor psykoterapi og spirituel og personlig udvikling i Danmark. Med sin enorme erfaring og konstante fornemmelse for nye strømninger indenfor disse områder, har han i løbet af de sidste 30 år været foregangsmand for adskillige nye trendsættende metoder og uddannelsesforløb. Senest indenfor integral filosofi, psykologi, spiritualitet og livspraksis.

 

 

 

Læs mere om Ole Vadum Dahl på www.vadumdahl.dk

Ulla Lau

Ulla Lau

Økonomi- og administrationschef

Email: info@vadum.dk
Tlf. 4011 3011
Kontortid: alle hverdage kl. 10-13

Læs mere

Tager sig af økonomi og andre administrative opgaver på både vores coachuddannelser og vores 4-årige psykoterapeut uddannelse.

 

Skal du tilmelde dig en af vores uddannelser, indbetale kursusafgift, have afdragsordning, have råd og vejledning omkring aktiverings- ogrevalideringssager eller andre ting, der vedrører økonomi og officielle anliggender, så er det Ulla Lau, du skal kontakte.

Aster Susanne Mortensen

Aster Susanne Mortensen

ID Studievejleder

Email: aster@idacademy.email
Tlf. 6113 1258.
Kontortid: Tirsdag 8.30-11.30 og torsdag 13-16.

Læs mere

Aster er studievejleder i Jylland på ID Psykoterapeut Uddannelsen. Hun varetager alle former for spørgsmål og rådgivning vedr. uddannelsen. Desuden tager hun sig af optagelsessamtaler og derudover vejledning, sparring og information i forbindelse med 4. års certificerings-opgave.

 

 

Hun har tidligere gennem 9 år været tilknyttet ID Academy som underviser på både ID Psykoterapeut Uddannelsen og ID Selvudviklingskurset. I samme periode var Aster supervisor og eksaminator.

Ud over studievejleder jobbet er Aster praktiserende ID Psykoterapeut. Hun arbejder procesorienteret og dynamisk med nærvær og fordybelse i krop, sind og ånd. Cand. Mag. og ID Psykoterapeut MPF.

 

Ayoe Vadum Prehn

Ayoe Vadum Prehn

Kommunikationsmedarbejder

Email: ayoe@idacademy.email
Tlf: 26 17 82 68

Læs mere

Ayoe tager sig af mange forskellige opgaver for ID Academy. Hun opdaterer sociale medier og har overblik over den daglige kommunikation. Det gælder både videoopgaver, praktiske forhold og lancering af marketings kampanger samt salg af bøger fra ID’s forlag.

Pernille Jackson

Pernille Jackson

Uddannelsesleder, Psykoterapeut MPF

Email: pernille@idacademy.email
Tlf: 52 30 31 33

Læs mere

Pernille Jackson er ID Academy’s uddannelsesleder. Hun kommer fra et job som HR direktør i IT branchen. Hun har via sine tidligere stillinger som senior konsulent og partner i forskellige konsulenthuse en solid faglig og praktisk erfaring med undervisning, procesdesign, forandringsledelse, facilitering af workshops samt udvikling af kreative læringsforløb.

 

 

 

Hun har gennem hele sit karriere arbejdet med menneskers vækst, udvikling og trivsel.

Pernilles uddannelsesmæssige baggrund er eksamineret ID Psykoterapeut fra ID Academy i 2004, HD(O), Dispuk proceskonsulent samt certificeret systemisk coach. Hun er ligeledes uddannet Kundalini yoga instruktør og er nu i gang med en Holistisk Bio Medicin uddannelse.

Lena Lassen

Lena Lassen

Administrativ medarbejder

Email: lena@idacademy.email
Tlf: 70 26 16 36
Kontortid: Alle hverdage kl. 10-13

Læs mere

Lena sidder i administrationen og tager sig af en stor del af de administrative opgaver. Ligeledes har en væsentlig praktisk funktion på vores store afdeling i Silkeborg – bl.a. med hensyn til kopiering, bestilling og rengøring.

 

 

Anette Graversgaard

Anette Graversgaard

ID Studievejleder

Email: anette@idacademy.email
Tlf: 6113 1533.
Kontortid: TIrs: 13-16 og Tors: 8.30-10.30

Læs mere

Anette er studievejleder på Psykoterapeut Uddannelsen på Sjælland og Coach Uddannelsen i hele landet, og varetager alle former for spørgsmål og rådgivning vedr. uddannelserne.

 

 

 

Hun underviser desuden på Coach Uddannelsen

Lone Gutfelt

Lone Gutfelt

Servicemedarbejder

Email: lone@idacademy.email

Læs mere

Lone gør rent og rydder op indenfor på hele Drueholm. Et stort arbejde som bliver udført med stor arbejdsiver, højt humør og grundighed. Dejligt for os alle, både kursister, lærere og personale. Desuden servicerer Lone på Drueholm ved bl.a. at tage imod alle kursisterne og få dem indkvarteret, varme mad, rydde op, gøre klar til undervisning i lokalerne m.m. Så hun er lidt af en blæksprutte.

Tilmeld uddannelse

Kurv

Tilmeld nyhedsbrev

* obligatorisk 


ID på Facebook