Vi oplever et stigende behov for vores forskellige uddannelser, som danner grundlaget for, at vi kan videreudvikle ID Academy. Det stigende behov afspejler dynamikken og forandringerne i vores samfund og kultur. Disse forandringer kræver, at der igangsættes nye og konkrete handlinger i såvel menneskers personlige liv som i det liv, der udfolder sig i vores organisationer og virksomheder. Vi ønsker forsat at være en inspirationskilde til at støtte og bidrage til udvikling af nøglekompetencer til den erkendelsesmæssige og udviklingsmæssige proces. Det kræver bare, at vi gør det gode, vi gør – endnu bedre.
Vores unikke uddannelsestilbud har gennem mange år forandret mennesker og organisationer. Den forandring skal vi på ID Academy hele tiden være på forkant med. Så vi kan blive ved med at være det ledende uddannelsessted, hvor vores studerende kan udvikle sig personligt, socialt og fagligt, folde deres vinger ud og realisere deres potentiale.
Vores nye stil og tone vil blive implementeret løbende i alle materialer og på alle platforme. Det bliver det synlige bevis på den forandring, vi gennemgår.
Vi er på en rejse i en evig forandring, hvor vi har ambitioner om at blive ved med at være de førende udviklere af hele mennesker, der kan forandre verden. Og det lykkes kun, når vi alle ser, hvor vi kan skabe værdi for den enkelte og for ID Academy. Så vores slogan er en erklæring over for os selv – men også et løfte til alle om, hvad der er formålet med uddannelserne:
ID Academy – gør forskellen.

ID Integral Coach Uddannelse