Tirsdag den 21. november 2017 fra kl. 19:00 – ca. 21:00
Informationsmøde om ID Uddannelser i København og Silkeborg

Kom og hør om ID Academys klassiske og kvalitetsgodkendte uddannelser indenfor psykoterapi, ID Psykoterapeut Uddannelsen og om den helhedsorienterede og velgennemprøvede ID Coach Uddannelse – ID Certified Coach og ID Master Coach.

Kom og mød nogle af underviserne på ID Academy’s populære psykoterapeut- og coach uddannelse og hør nærmere om de intensive forløb og få mulighed for at stille spørgsmål m.v. Lærerne vil afholde mødet og gennemgå strukturen og opridse noget af indholdet i uddannelserne. Desuden vil du kunne få et indblik i de enkelte læreres hovedkompetencer.

Der vil være te og kaffe, som du kan nyde før og efter mødet.
 Deltagelse er gratis.

København: ID Academy, Østerbrogade 79, 2100 København Ø.
Find vej: Gå ind af porten i nr. 79, som er den gamle indgang til Østerbro Stadion. Porten ligger mellem Sportsmaster og Netto. Når du kommer ind i gården skal du til højre og ID Academy ligger op ad trappen.

Silkeborg: ID Academy, Hattenæs 7, 8600 Silkeborg.

NB: Når du tilmelder dig et informationsmøde ved ID Academy, kommer du ind på en mailliste, hvorfra du lejlighedsvis vil modtage nyheder samt en reminder inden mødet og en opfølgende mail efter mødet. Du kan til en hver tid framelde dig listen igen. Dine oplysninger bliver ikke anvendt eller udleveret til andre.

Tilmeld dig et informationsmøde

* obligatorisk
Kursuscenter: Vælg hvor du vil til info-møde
Kontakt mig gerne efter informationsmødet