Tirsdag den 24. april 2018 fra kl. 19:00 – ca. 21:00
Informationsmøde om ID Uddannelser i København og Silkeborg

Kom og hør om ID Academys klassiske og kvalitetsgodkendte uddannelser indenfor psykoterapi, ID Psykoterapeut Uddannelsen.

Og kom og hør om den helhedsorienterede og kompetencegivende ID Integral Coach Uddannelse.

ID Psykoterapeut Uddannelsen bliver løbende evalueret og godkendt af den uvildige konsulentvirksomhed, Reflektor, med henblik på tilfredsstillende opretholdelse af uddannelsens kvalitetskriterier. Dette sikrer dig som kursist, at uddannelsen altid er i orden på alle parametre sådan at fagligheden i indhold, struktur og administrativt er intakt og under løbende udvikling. Desuden sikres det, at undervisernes kompetenceniveau udbygges, idet de bl.a. skal fremlægge en årlig uddannelsesplan med nye kurser, uddannelser og supervision. Læs mere her: psykoterapeutuddannelse.idacademy.dk

ID Coach Uddannelsen har vi valgt at kalde ID Integral Coach for nu tydeligt at markere det integrale tilhørsforhold. Her får du en helhedsorienteret uddannelse, der ser på “Det Hele Menneske” på alle parametere herunder relationen til omverdenen. Den baserer sig på 18 års erfaring, viden og udvikling indenfor området. Læs mere her: coachuddannelse.idacademy.dk

På info-mødet kommer du til at møde nogle af underviserne på ID Academy’s populære psykoterapeut- og coach uddannelse og høre nærmere om de intensive forløb samt få mulighed for at stille spørgsmål m.v. Lærerne vil afholde mødet og gennemgå strukturen og opridse noget af indholdet i uddannelserne. Desuden vil du kunne få et indblik i de enkelte læreres hovedkompetencer.

Der vil være te og kaffe, som du kan nyde før og efter mødet.
 Deltagelse er gratis.

København: ID Academy, Østerbrogade 79, 2100 København Ø.
Find vej: Gå ind af porten i nr. 79, som er den gamle indgang til Østerbro Stadion. Porten ligger mellem Sportsmaster og Netto. Når du kommer ind i gården skal du til højre og ID Academy ligger op ad trappen.

Silkeborg: ID Academy, Hattenæs 7, 8600 Silkeborg.

NB: Når du tilmelder dig et informationsmøde ved ID Academy, kommer du ind på en mailliste, hvorfra du lejlighedsvis vil modtage nyheder samt en reminder inden mødet og en opfølgende mail efter mødet. Du kan til en hver tid framelde dig listen igen. Dine oplysninger bliver ikke anvendt eller udleveret til andre.

Tilmeld dig et informationsmøde

* påkrævet
Kursuscenter: Vælg hvor du vil til info-møde
Kontakt mig gerne efter informationsmødet
Bliv inspireret af og informeret om ID Coaching
Informationsmøde om ID Uddannelse på Drueholm