Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop: 3 dage med “Afsløringsprocessen” på Drueholm

27. september 2017 : 15:00 - 29. september 2017 : 16:00

DKK2799

I 3 dage skal vi arbejde terapeutisk udelukkende med Afsløringsprocessen, og kigge ind i alle de udvidede muligheder, som ligger gemt i dette banebrydende terapeutiske værktøj. Afsløringsprocessen skaber mulighed for konkret at arbejde med at løfte, alders- og navngive de slør, som skygger for vores dybeste værens grund, for tydeligt at kunne identificere dem konkret i kroppen, og med at kunne slippe dem igen.

For dig som ikke kender Afsløringsprocessen bliver det en kraftfuld og intens mulighed for at samle al din ID viden i en proces, og du kan glæde dig til fordybelse og faglige input til dit kreative og essentielle ståsted som certifiseret ID psykoterapeut eller som studerende på ID. Afsløringsprocessen er et terapetisk arbejdsredskab, som arbejder konkret på kanten mellem personligheden og Værens grunden  med både at transformere og transendere gammelt stof i den fysiske krop.

Vi arbejder igennem personligehedens yngre Selver til det mere modne og autentiske Selv, for netop at skabe fundament for det videre terapeutiske og fordybende arbejde med at slippe de gamle rester, som typisk sidder som fænomener i den fysiske krop. Et arbejde som styrker den sunde adskillelse i det modne autentiske Selv, og som kaster grundigt lys på præ/trans-vildfarelserne gennem det dybe identifikation- og disidentifikationsarbejde i kroppen.

For dig som allerede kender Afsløringsprocessen, er det et gensyn og yderligere terapeutisk arbejde i både personlig og faglig proces. Vi vil arbejde udfra gruppens potentialer til at skabe strukturen og processen i adskillige afsløringsprocesser gennem dagene, som du måske har set den demonstreret på moduler på ID. Dorte har gentagne gange vist brudstykker af processen på forskellige ID årgange – nu har du muligheden for at arbejde med hele processen i et langt større perspektiv over 3 dage.

Vi vil gennem dagene også inddrage psykodrama og erfaringer fra opstillingsarbejdet i den terapeutiske relation, og vi vil arbejde henimod en begyndende erfaring med fænomenet “energioperation”, en mulighed som renser og healer den fysiske krop, og som netop bliver muligt på fundamentet af det foregående arbejde i Afsløringsprocessen.

Afsløringsprocessen er i dyb forbindelse med hele dit ID fundament, og den Integrale Livspraksis, og du får selvfølgelig lejlighed til at øve afsløringsprocessen som terapeut, hvis du ønsker det.

Prisen for 3 dage: 2.799,00 incl te og kaffe og frugt i pauser. Du skal selv sørge for mad til dagene, og du har mulighed for at lave egen mad og overnatte på stedet efter sædvanlige vilkår og aftaler med kontoret.

Mødetidspunkter: onsdag 15-21.00, torsdag 10-17.30, fredag 10-16.00

Antal: Max 25 deltagere på holdet, og vi skriver folk ind efter “først til mølle” princippet.

Kærlige hilsner
ID Underviser og ID psykoterapeut Dorte Lilly Søgaard Rendtorff

OBS: Man kan godt deltage uden at være ID studerende efter aftale med Dorte.

Detaljer

Start:
27. september 2017 : 15:00
Slut:
29. september 2017 : 16:00
Pris:
DKK2799
Begivenhed Kategori:

Arrangør

ID Academy

Sted

ID Academy Drueholm
Slimmingevej 34
Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Map
Telefon:
70261636
Hjemmeside:
www.idacademy.dk

Billetter

Unlimited ledige
Workshop: 3 dage med “Afsløringsprocessen” på DrueholmDKK 2,799.00Drueholm 27-29 september - onsdag 15-21.00, torsdag 10-17.30, fredag 10-16.00

Udfyld venligst alle krævede felter