Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Elsk dine former – en workshop om hverdagens roller

26. februar : 17:00 - 19:00

kr.250

Åbent Rum på Hattenæs

Se ”trolden” i øjnene

Kender du det? Et bestemt ord eller tonefald fra en anden kan få dig til at reagere som trold af en æske? Eller kan få dig til at pakke dig selv fuldstændig sammen? Og du kan tænke ”Hvad filan skete der egentlig der?” Eller ”Æv, nu skete det igen!”

I vores hverdag ryger vi alle sammen ind og ud af forskellige dele af os selv. Vi bliver helt identificerede med en lille del af os selv og bliver derfor meget unuancerede i vores kommunikation og syn på situationer.
Vi reagerer ubevidst og per automatik overfor ord eller handlinger fra andre, og somme tider er det ikke særlig konstruktivt, det, vi tænker og føler om os selv og den anden, der tilfældigvis er anledning til vores reaktion.

Denne helt automatiske reaktion kalder vi at ”gå i form”. Det er en meget menneskelig og almindelig foreteelse, der desværre kan skabe rigtig meget mistrivsel i livet.

 

Hør hvad trolden har at sige

Brug et par timer i kærligt selskab med dine primærformer og lær deres intention at kende. Alt det, vi gør, kommer fra en positiv motivation indefra, vi skal bare lære sproget at kende, så vi kan oversætte budskabet.

I selskab med andre opdagelsesrejsende har du mulighed for på en fri og munter måde at stifte bekendtskab med nogle af dine yndlingsformer, som garanteret ikke er helt så personlige eller sære, som du måske kan tro… vi har nemlig alle sammen alle formerne iboende, bare i forskellige styrker og med forskellige udtryk.

Vi vil sammen forsøge at knække koden og finde ud af, hvad disse former prøver at kommunikere, og hvad de peger på, du har brug for at tage dig af på en mere bevidst måde.

Det kræver intet kendskab til psykologi eller selvudvikling at deltage, kun at du er nysgerrig på dig selv. Aftenen er for alle, både de helt nye opdagelsesrejsende og de gamle garvede. Måske synes de gamle garvede, det kunne være konstruktivt og berigende at tage en partner eller ven/inde med til en fælles oplevelse.

 

Det praktiske:

Vi sætter rammerne, bl.a. med tavshedspligt og gensidig respekt og færdselsregler.
Vi har kaffe og the på kanderne og lidt til den søde tand.

Pris kr. 250,-

 

Kort om tovholderne denne aften:

Hanne har en bred baggrund i at arbejde med mennesker, bl.a. er hun uddannet lærer og familiebehandler og har været praktiserende psykoterapeut med egen praksis siden 2002.
Hun er fast tilknyttet underviser og supervisor på ID Academy og har været det siden 2013.
Hannes hjertelighed og rummelighed gør det meget svært at føle sig forladt i hendes selskab.

Brian er uddannet inden for bl.a. sundhed og økonomi, før han blev psykoterapeut, coach og spirituel vejleder.
Han har haft selvstændig praksis siden 2002 og har i alle årene været fast tilknyttet som underviser, supervisor og eksaminator på ID Academy.
Brians humor og empati gør det meget svært at føle sig forkert i hans selskab.

Detaljer

Dato:
26. februar
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
kr.250
Begivenhed Kategori:

Arrangør

ID Academy

Sted

ID Academy Silkeborg
Hattenæs 7
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Map

Billetter

45 ledige
Elsk dine former - en workshop om hverdagens rollerDKK 250.00Åbent rum på Hattenæs - 26/02.

Udfyld venligst alle krævede felter