Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Asea workshop den 17. oktober i København

17. oktober 2017 : 16:00 - 19:30

Gratis

Hvis du enten allerede er tegnet op som Asea-bruger eller partner, eller du er nysgerrig i forhold til Asea-fænomenet, er der en spændende og informativ eftermiddags/aften-workshop i København den 17. oktober. Kom og vær med og få indblik i de mange muligheder, Asea indeholder både for dig som bruger af produkterne og som eventuel partner i Asea’s unikke netværk.

Målgruppe: ASEA partnere/konsulenter og interesserede gæster*)
Formål:  Hvordan du mest effektivt kan drage fordel af  de mange muligheder, som ASEA giver – uanset om du blot vil bruge produkterne, eller om du også   samtidigt vil benytte dig af muligheden for at opnå en betydelig ekstra indtjening ved at gøre en positiv forskel for andre.
Gæstetaler: Oddmund Berger
Hvornår: tirsdag den 17. oktober
Hvor: Id Academy, Østerbrogade 79, 2100 København Ø
Pris: Fri entré (tilmelding nødvendig)

Hvad er det, der gør, at et lille biotek firma på ganske få år kan vokse sig til et stort verdensomspændende firma? Det kan kun lade sig gøre, hvis deres produkter har en tydelig positiv virkning! Kom og hør om muligheden med ASEA og hvad det vil kunne gøre af forskel for dig som både bruger og formidler. Hør om teknologien og den nye videnskabelige undersøgelse, der netop er blevet offentliggjort og få en forståelse af, hvad teknologien vil kunne gøre for dig, din krop og din sundhed.

  • 16.00 – 17.30 vil der være en generel præsentation af ASEA
  • 17.30 – 18.00 PAUSE
  • 18.00 – 18.45 MLM som forretningsmodel og hvordan du på forskellig måde kan drage nytte af den ved siden af det, du ellers måtte arbejde med i dag
  • 18.45 – 19.30 Bliver to-delt: den enkelte vælger en af følgende:

“Hvordan komme i gang som formidler” – der vil være mulighed for spørgsmål/svar mht hvordan komme igang og skape en indtægt/forretning/opnå resultater
“Hvordan komme i gang som forbruger” – her vil du kunne se/mærke produkterne og der vil være mulighed for spørgsmål/svar

 

Der bliver rigelig af tid til spørgsmål/svar omkring hvad der skal til, for at du kan løfte din ASEA forretning til det niveau, du ønsker. Vi slutter senest kl. 19:30.

Oddmund Berger har mange års erfaring med netværks markedsføring. Har i et tidligere netværk nået toppen og har i ASEA nået toppen på rekordtid. Oddmund har tidligere arbejdet i ledende stillinger i IBM og rejsebranchen. Sideløbende med sit nuværende engagement i ASEA, fungerer Oddmund som coach, forfatter og foredragsholder indenfor personlig udvikling og salg samt kommunikation og ledelse.
Workshoppen holdes på engelsk.

Hurtig tilmelding tilrådes – begrænset antal pladser.

*) Er du gæst eller nystartet i ASEA vil du få størst mulig nytteværdi af deltagelse på workshoppen, hvis du på forhånd har set videoer om videnskaben, produkterne, forretningen, kompensationsplanen samt lidt om baggrunden for ASEA. Tag kontakt til den, der har informeret dig om denne workshop og få materialet tilsendt i form af link til nogle videoer, der tilsammen tager ca en time at se.
Arrangør: Livsstilskonsulent Alicetea Ninet Drachmann

Detaljer

Dato:
17. oktober 2017
Tidspunkt:
16:00 - 19:30
Pris:
Gratis

Arrangør

ID Academy

Sted

ID Academy København
Østerbrogade 79
København, 2100 Danmark
+ Google Map
Telefon:
70261636
Hjemmeside:
www.idacademy.dk

Billetter

Unlimited ledige
Asea workshop den 17. oktober i KøbenhavnFreeKl. 16 - 19:30 på Østerbrogade 79, 2100 København Ø

Udfyld venligst alle krævede felter