Velkommen til ID’s Coach Lounge.

Hver måned inviterer vi dig til 2 timer fra kl. 18 – 20 med information og inspiration omkring ID’s Integrale Coachuddannelse.

Hver gang er der et tema, hvor vi taler ind i mulighederne for at øge bevidstheden omkring os selv og vores potentialer. Vi sætter fokus på et af vores værktøjer, som vi også demonstrerer anvendelsen af. Du vil gå derfra med en oplevelse af, hvordan ID coaching kan anvendes i praksis.

I løbet af de 2 timer vil du også få smagsprøver på, hvordan du som coach får blik for både fællesskabet, fagligheden og den personlige udvikling undervejs i uddannelsen.

Ligeledes får du mulighed for at stille spørgsmål til færdiguddannede ID Coaches, som allerede har integreret coachingen på forskellig vis i deres virke.

Vi informerer om uddannelsens struktur, omfang og indhold, så du er godt klædt på til at vurdere om ID Integral Coach uddannelsen er dit næste skridt.

Deltagelse i CoachLounge er gratis.

Tilmeld dig herunder, og vælg dato og sted for den ID Coach Lounge, som du gerne vil deltage i.

Med venlig hilsen
ID Academy

Tilmeld dig ID Coach Lounge

* påkrævet
Hvor og hvornår vil du deltage i Coach Lounge møde *

København: ID Academy, Østerbrogade 79, 2100 København Ø.
Find vej: Gå ind af porten i nr. 79, som er den gamle indgang til Østerbro Stadion. Porten ligger mellem Sportsmaster og Netto. Når du kommer ind i gården skal du til højre og ID Academy ligger op ad trappen.

Silkeborg: ID Academy, Hattenæs 7, 8600 Silkeborg.

NB: Når du tilmelder dig ID Coach Lounge ved ID Academy, kommer du ind på en mailliste, hvorfra du lejlighedsvis vil modtage en reminder inden mødet og en opfølgende mail efter mødet. Du kan til en hver tid framelde dig listen igen. Du vil dog under alle omstændigheder blive slettet fra listen, når møderækken er afsluttet. Dine oplysninger bliver ikke anvendt eller udleveret til andre.

Info om ID Uddannelser i København & Silkeborg